İspanya La LigaBarcelona'dan büyük hata! Robert Lewandowski transferinde para dolandırıcılara gitti

Barcelona'dan büyük hata! Robert Lewandowski transferinde para dolandırıcılara gitti

18.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın Robert Lewandowski transferinde büyük bir hataya imza attığı öğrenildi. Katalan devinin, dolandırıcıların ağına düştüğü ortaya çıktı.

Barcelonadan büyük hata Robert Lewandowski transferinde para dolandırıcılara gitti

La Liga devi Barcelona'nın Polonyalı santrfor Robert Lewandowski'yi transfer ettiği dönemde dolandırıldığı belirtildi. 36 yaşındaki yıldızın transferi için ödenecek bedelin dolandırıcıların hesabına gittiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Cadena SER'in haberine göre; Bir dolandırıcının, 36 yaşındaki yıldızın menajeri Pini Zahavi'yi takit ettiği öğrenildi. Bu dolandırıcının, Pini Zahavi'yi taklit ederek Barcelona'yla temasa geçtiği kaydedildi.

Dolandırıcının, Barcelona'dan menajerlik komisyonu olarak 1 milyon euroluk ödeme yapılmasını Barcelona'dan talep ettiği aktarıldı.

Barcelonadan büyük hata Robert Lewandowski transferinde para dolandırıcılara gitti

Barcelona'nın bu talebi büyük bir hata sonucu kabul ettiği ve dolandırıcının verdiği bir Kıbrıs hesabına parayı yatırdığı vurgulandı.

Bankanın uyum departmanının, hesabın daha önce hiç bankacılık geçmişi olmadığı için La Liga yönetimini olağandışı faaliyet hakkında bilgilendirdiği kaydedildi.

Pini Zahavi'nin daha sonra bu ücreti isteyenin kendisi olmadığını Barcelona'ya ilettiği aktarıldı. Bankanın bu para transferini durdurduğu ve Barcelona'nın 1 milyon euroluk bedeli geri aldığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Barcelonadan büyük hata Robert Lewandowski transferinde para dolandırıcılara gitti

Robert Lewandowski, bu sezon Barcelona'da 11 müsabakada forma şansı buldu. Polonyalı yıldız, bu karşılaşmalarda 12 gol attı ve 2 asist üretti.

Robert Lewandowski'nin Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 36 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Delta Varşova altyapısında yetişen Robert Lewandowski daha sonra Legia Varşova, Znicz Pruszkow, Lech Poznan, Borussia Dortmund ve Bayern Münih'te oynadı. Barcelona, 2022-2023 sezonu başında Robert Lewandowski'yi 45 milyon euro bedelle transfer etti.

36 yaşındaki santrfor, Polonya Milli Takımı'nda 156 karşılaşmada oynadı. Robert Lewandowski, bu müsabakalarda 84 kez rakip fileleri havalandırdı.