VoleybolAslı Kalaç'tan Filenin Sultanları cevabı! 'Çok büyük bir kaos döndü'

Aslı Kalaç'tan Filenin Sultanları cevabı! 'Çok büyük bir kaos döndü'

24.09.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın yıldızlarından Aslı Kalaç dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aslı Kalaçtan Filenin Sultanları cevabı Çok büyük bir kaos döndü

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Medicana'nın yıldızı Aslı Kalaç suskunluğunu bozdu. Eczacıbaşı Dynavit'ten Tijana Boskovic ve Fenerbahçe Medicana'dan Eda Erdem Dündar hakkında konuşan Aslı Kalaç'ın Filenin Sultanları'na dair soruya verdiği cevap dikkat çekti.

Haberin Devamı

Eda Erdem Dündar'ın kendisi için bir idol olduğunu belirten Aslı Kalaç, "Eda Erdem Dündar benim için bir idol. Ben senelerdir beraber oynamamıza rağmen, Milli Takım'da ve son 2 senedir Fenerbahçe'de hala ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Gerçekten bir şeyler öğrenilmesi gereken bir insan" dedi.

Eda Erdem Dündar'ın örnek bir insan olduğunu vurgulayan Aslı Kalaç, "Hem kaptanlığı olarak hem liderliği olarak hem sahadaki duruşu hem kritik anlarda verdiği reaksiyonlar olsun o yüzden ondan çok şey öğrenmeye çalışıyorum. Örnek aldığım bir insan olduğu için de onunla aynı pozisyonda ve aynı takımda olmaktan gurur duyuyorum" açıklamasını yaptı.

"Tijana Boskovic'i düzenli olarak bloklamak nasıl hissettiriyor" sorusuna Aslı Kalaç şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

"Bununla ilgili çok fazla yorum alıyorum sosyal medyadan. Böyle yorumlar geliyor ama çünkü biz son 2 senedir final etaplarını Eczacıbaşı ile oynuyoruz. Ve genelde de uzun seriler oluyor. O yüzden benim tüm bloklarımın editlerini yapıyorlar."

Sadece kupaya odaklandığını ve bunun Tijana Boskovic özelinde olmadığını belirten Aslı Kalaç, "Aslında oradaki verdiğim mücadele sadece kupa için ama benim Boskovic'e karşı bir blok makinesi olduğumu düşünüyorlar. Teşekkür ederim ama kesinlikle öyle değil yani. Ben sadece kupayı kazanmak için çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda takım içinde soğuk rüzgarların estiği doğru mu" sorusunu Aslı Kalaç şu şekilde cevapladı:

"Dışarıda çok büyük bir kaos döndü ama bizim ortamımız şahane. Herkes birbirine çok sevgiyle ve çok saygıyla yaklaşıyor. Saha dışında da hepimizin mükemmel bir arkadaşlığı var. Böyle yorumları gördüğümüzde biraz şok oluyoruz."

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda çok güzel bir ortam olduğunu belirten Aslı Kalaç, "Bizim ortamımız saha içinde de saha dışında da sürekli buluştuğumuz, arkadaşlığımızın devam ettiği çok güzel bir ortamımız var. Yani bizim ortamımız çiçek öyle söyleyeyim" dedi.