GalatasarayArsenal'den Galatasaray'a! Transferde bir sürpriz daha

Arsenal'den Galatasaray'a! Transferde bir sürpriz daha

09.09.2024 - 11:50 | Son Güncellenme:

Osimhen'i kadrosuna katan Galatasaray, transferin sona ermesine az süre kala çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Arsenal'in yıldızını radarına aldı.

Arsenalden Galatasaraya Transferde bir sürpriz daha

Transferde Osimhen'i kadrosuna katarak büyük yankı uyandıran Galatasaray çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar bu kez Arsenal'in futbolcusu Jorginho'yu gündemine aldı.

Haberin Devamı

İngiliz basını Carlos Casemiro'nun Manchester United'dan ayrılmak istememesi sonrası Galatasaray'ın rotayı Arsenal forması giyen Jorginho'ya kırdığını yazdı. 

Haberde Galatasaray'ın ilgisine rağmen İngiliz devinin, İtalyan oyuncuyu satmak istemediği ifade edildi.

32 yaşındaki oyuncu bu sezon henüz resmi maçlarda forma giyemedi. Arsenal'in kadro derinliği açısından oyuncuyu takımda tutmak istediği vurgulandı.

Arsenalden Galatasaraya Transferde bir sürpriz daha

Galatasaray, Arsenal'in bu kararına rağmen tecrübeli orta saha için girişimlerini sürdüreceği kaydedildi.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Jorginho'nun Arsenal ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. İngiliz ekibinde 52 maça çıkan 32 yaşındaki yıldız futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Arsenalden Galatasaraya Transferde bir sürpriz daha

ZALEWSKI BOMBASI
Galatasaray Roma’nın Polonyalı futbolcusu Nicola Zalewski’nin transferini bitirme noktasına geldi. 22 yaşındaki futbolcuyla anlaşan sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibiyle son detayları görüşüyor. Kanatta ve orta sahada forma giyebilen genç futbolcu için yaklaşık 6 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.

Teknik Direktör Okan Buruk’un Polonya Milli Takımı’nda da forma giyen genç futbolcuyu ısrarla istediği öğrenildi. Öte yandan Galatasaray’da gündeme gelen bir diğer isim ise Frankfurt’ta forma giyen Junior Dina Ebimbe oldu.

23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için sarı-kırmızılıların 7 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.