GalatasarayArsenal, Galatasaray'ın yıldızına talip oldu!

Arsenal, Galatasaray'ın yıldızına talip oldu!

13.07.2024 - 09:26 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da yıldız isimlere transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı futbolcu için Arsenal devreye girdi.

Arsenal, Galatasarayın yıldızına talip oldu

Çalışmalarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, hazırlık maçında Lask Linz ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Lask Linz 3-2 kazandı. Sarı-kırmızılı takım gollerini 56. ve 71. dakikalarda Metehan Baltacı kaydetti.

Haberin Devamı

ARSENAL BARIŞ ALPER'İN PEŞİNDE
Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performans ile alkış alan Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig devleri talip oldu. Milli futbolcu için 3 Premier Lig ekibi bastırıyor

İngiliz basınından HITC'nin aktardığı bilgilere göre Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Liverpool ve Newcastle United, Barış Alper Yılmaz'ı renklerine bağlamak istiyor. Haberde Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz için ne kadar istediği de belirtildi. Sarı-Kırmızılı ekip milli futbolcu için 26 milyon Euro gibi bir bedel istiyor.

Barış Alper Yılmaz için her an bir transfer bombasının patlayabileceği belirtilirken milli futbolcu ile ilgilenen diğer İngiliz takımlarının ise Tottenham, Manchester United, Bournemouth ve Brighton olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

9 GOL 12 ASİST
Galatasaray ve A Milli Takım için 70 maçta sahaya çıkan Barış Alper Yılmaz, 2023-2024 sezonunda 9 gol atarken 12 asist kaydetti.

FIFA KARARINI VERDİ
FIFA, Shakhtar Donetsk'in Tete transferi hakkında açtığı dava hakkında kararını verdi. FIFA, Galatasaray ve Tete'nin "haksız sözleşme feshi" nedeniyle 2 milyon 389 bin euro ceza ödemesine hükmetti.

KAP BİLDİRİMİ GELDİ
Konu hakkında Galatasaray KAP'a açıklamada bulundu. Sarı-kırmızılı ekip CAS yolunun açık olduğunu duyururken tazminatın ödenmesi halinde tutarın Tete'ye yansıtılabileceği belirtildi.