FutbolArjantin'de Messi'den kırılması güç rekor!

Arjantin'de Messi'den kırılması güç rekor!

16.10.2024 - 08:31 | Son Güncellenme:

Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde Arjantin, Bolivya ile karşı karşıya geldi. Gol yağmurunda Messi kırılması güç bir rekora imza attı.

Arjantinde Messiden kırılması güç rekor

Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde Arjantin, Bolivya ile karşı karşıya geldi. Arjantin sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 19., 84. ve 86. dakikalarda Lionel Messi, 43. dakikada Lautaro Martinez, 45. dakikada Julian Alvarez ve 70. dakikada Thiago Almada kaydetti.

2 ASİST YAPTI
Maçta hat-trick yapan Messi aynı zamanda 2 asist yaparak toplamda 5 gole katkıda bulundu. Bu sonucun ardından Arjantin, grupta 22 puana yükseldi. Bolivya, 12 puanda kaldı.

MESSİ REKOR KIRDI
Arjantinli yıldız, uluslararası maçlarda en çok hat-trick yapan (10) futbolcu oldu. Maçın ardından kariyeriyle ilgili soruya şu yanıtı verdi; "Geleceğimle ilgili herhangi bir tarih belirlemedim sadece tüm bunların tadını çıkartmak istiyorum. Burada olmak ve insanların sevgisini, desteğini hissetmek beni her zamankinden daha çok etkiliyor çünkü bunların son maçlarım olabileceğini biliyorum. Bunlar beni motive ediyor. Bulunduğum yerde olmanın tadını çıkartıyorum. Yaşıma rağmen burada kendimi çocuk gibi hissediyorum çünkü bu takımda çok rahatım."

Yazarlar