EyüpsporArda Turan'dan Fenerbahçeli yıldıza kanca! Jose Mourinho takımda istemedi

Arda Turan'dan Fenerbahçeli yıldıza kanca! Jose Mourinho takımda istemedi

28.07.2024 - 18:40 | Son Güncellenme:

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'da transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Eflatun-sarılı ekibin, Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki futbolcuya kanca attığı öne sürüldü.

Arda Turandan Fenerbahçeli yıldıza kanca Jose Mourinho takımda istemedi

Tarihinde ilk kez mücadele edeceği Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Eyüpspor'da kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Arda Turan'ın raporu doğrultusunda hareket eden Süper Lig ekibinin, Fenerbahçe forması giyen tecrübeli futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Eyüpspor'un kadrosuna katmayı hedeflediği yıldız futbolcu için Süper Lig'den çok sayıda kulübün ilgisinin bulunduğu vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Emre Mor'un Eyüpspor'un gündeminde olduğu belirtildi.

Eyüpspor'un transfer etmek istediği 27 yaşındaki kanat oyuncusunun Süper Lig'den çok sayıda talibi olduğu kaydedildi. Jose Mourinho'nun tecrübeli futbolcuyu gelecek sezon takımda düşünmediği vurgulandı.

Arda Turandan Fenerbahçeli yıldıza kanca Jose Mourinho takımda istemedi

Emre Mor'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Lyngby altyapısında yetişen Emre Mor daha sona Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük'te oynadı. Fenerbahçe, Emre Mor için Fatih Karagümrük'e 2022-2023 sezonu başında 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Emre Mor, A Milli Futbol Takımı'nda 15 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı. Emre Mor, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Fatih Karagümrük forması giydi.

Arda Turandan Fenerbahçeli yıldıza kanca Jose Mourinho takımda istemedi

EYÜPSPOR, SÜPER LİG'E YÖNELDİ

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, transfer çalışmalarında şu ana kadar kadrosuna 6 takviyede bulundu. İstanbul ekibinin yaptığı transferlerin tamamı daha önce Süper Lig'de forma giyen isimlerden oluştu.

Adana Demirspor'dan ayrılan Emre Akbaba ve Dorukhan Toköz'ün yanı sıra Pendikspor'dan Mame Thiam ile Fredrik Midtsjö takıma dahil edildi. Eyüpspor, Ankaragücü'nden Anastasios Chatzigiovanis'in yanı sıra Beşiktaş ile sözleşmesi biten Umut Meraş'ı da renklerine bağladı.

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'da Adrien Regattin, Thuram, Francis Ezeh, Ömer Bayram, Fredy, Metehan Mimaroğlu, Mikail Okyar, Murat Uçar, Harun Özcan, Can Bayırkan, Bekir Yılmaz, Uğur Demirok, Kubilay Anteplioğlu ve kiralık sözleşmesi sona eren Metehan Baltacı ile yollar ayrıldı.