EyüpsporArda Turan, Fenerbahçeli 2 yıldızın peşinde! Transfer için gözünü kararttı

Arda Turan, Fenerbahçeli 2 yıldızın peşinde! Transfer için gözünü kararttı

14.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'un Fenerbahçe'de geleceği merak edilen 2 futbolcunun peşine düştüğü öğrenildi.

Arda Turan, Fenerbahçeli 2 yıldızın peşinde Transfer için gözünü kararttı

Arda Turan yönetimindeki Süper Lig ekibi Eyüpspor'un transferde büyük oynadığı ortaya çıktı. Kadrosuna şu ana kadar yaptığı takviyelerle dikkat çeken İstanbul ekibinin, Süper Lig'deki ilk sezonunda iddialı bir takım oluşturmak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Eyüpspor'un transferde yeni hedefinin Fenerbahçe'den 2 futbolcu olduğu aktarıldı. Ajansspor'un haberine göre; Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibinin, Fenerbahçe'den Luan Peres ve Ryan Kent ile ilgilendiği kaydedildi.

PERES'İN SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'un transfer etmek istediği Luan Peres'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025'te bitecek. 29 yaşındaki savunmacı, 2022 yılında imza attığı Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 23 maça çıktı. Luan Peres, sarı-lacivertli formayla 1 gol ve 1 asist üretti.

Arda Turan, Fenerbahçeli 2 yıldızın peşinde Transfer için gözünü kararttı

Brezilya'dan takımların da peşinde olduğu Luan Peres'in transferi için Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında 5 milyon 230 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Porgusuesa altyapısında yetişen Luan Peres daha sonra Santa Cruz, Red Bull, Ituano, Ponte Preta, Fluminense, Club Brugge ve Santos'ta oynadı. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

KENT'İN SÖZLEŞMESİ 2027'DE BİTECEK

Ryan Kent'in Fenerbahçe ile olan kontratı 30 Haziran 2027'de bitecek. İngiliz yıldızın güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro. Premier Lig ve Championship'ten de talipleri bulunan Ryan Kent, 2023-2024 sezonu başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye imza attı.

Arda Turan, Fenerbahçeli 2 yıldızın peşinde Transfer için gözünü kararttı

Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg, Bristol City ve Rangers'ta oynadı.

EYÜPSPOR'DAN FLAŞ TRANSFERLER

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, tarihinde ilk kez mücadele edeceği Süper Lig'de yeni sezon öncesi flaş transferle kadrosunu güçlendirdi.

Eflatun-sarılı ekip, eski milli futbolcular Dorukhan Toköz, Emre Akbaba ve Umut Meraş'ı kadrosuna kattı. Ankaragücü'nden Anastasios Chatzigiovanis ve Pendikspor'dan Fredrik Midtsjö, Eyüpspor'un bir diğer transferleri oldu.

Yazarlar