İspanya La LigaArda Güler için transfer iddiası! Real Madrid'e ters köşe

Arda Güler için transfer iddiası! Real Madrid'e ters köşe

23.07.2024 - 14:57 | Son Güncellenme:

Geçen sezon Real Madrid'e transfer olan ve sakatlıklarla boğuşan Arda Güler düzenli olarak kadroda yer alamadı. EURO 2024 sonrası Arda ile ilgili iddia ortaya atıldı.

Arda Güler için transfer iddiası Real Madride ters köşe

Fenerbahçe'den Real Madrid'e rekor bonservisle transfer olan Arda Güler'in geleceği merak ediliyor. Sakatlıklarla sezon boyunca uğraşan Arda, zaman zaman kadroya girmekte zorlandı. EURO2024'teki performansı sonrasında yıldız ismin geleceğiyle ilgili iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

EURO 2024'TE 3 GOLE KATKI

EURO 2024'te F Grubu'nda oynanan ilk hafta mücadelesinde Gürcistan'a harika bir gol atan Arda, Avusturya maçında ise kornerden Merih Demiral'a asist yapmıştı. Hollanda maçında da gol pası veren yıldız futbolcu, EURO 2024'ü 1 gol 2 asistle tamamladı. Arda'nın EURO 2024'teki performansı Ancelotti'nin gözünden kaçmadı.

15 NUMARALI FORMA ARDA'YA
İspanya La Liga temsilcisi Real Madrid, 2024-2025 sezonuyla birlikte birçok futbolcunun forma numarasının değiştiğini açıkladı. Geçtiğimiz sezon takıma katılan ve 24 numaralı formayı giyen milli futbolcu Arda Güler, yeni sezonda 15 numaralı formayla mücadele edecek.

ARDA GÜLER KİRALIK OLARAK GİTMEK İSTİYOR İDDİASI
İspanyol basınından Diario Sport'un haberine göre; Arda Güler, Real Madrid'den kiralık olarak ayrılarak ilk 11'de şans bulacağı bir takıma gitmek istiyor.

Haberin Devamı

FORMA SATIŞLARI PATLADI
Genç yıldızın EURO 2024'te gösterdiği performans İspanya'da da büyük yankı bulurken Real Madrid'de adeta Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. Defanca Central'de yer alan habere göre Real Madrid taraftarlarının Arda Güler sevgisi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde gösterdiği performansın ardından EURO 2024'te de adından söz ettiren genç yeteneğin forma satışları adeta patladı.

Arda Güler; Mbappé, Vinicius, Bellingham ve Modric'ten sonra takımda en çok forması satılan beşinci oyuncu oldu.

Haberin detaylarında ise Madrid'de Arda Güler'in bu yükselişi nedeniyle şaşkınlık yaşandığı belirtiliyor.