İspanya La LigaArda Güler için tarihi transfer iddiası! 80 milyon euro

Arda Güler için tarihi transfer iddiası! 80 milyon euro

30.07.2024 - 19:13 | Son Güncellenme:

Real Madrid forması giyen Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Premier Lig ekibinin, 19 yaşındaki on numara için 80 milyon euroluk bedeli gözden çıkardığı öğrenildi.

Arda Güler için tarihi transfer iddiası 80 milyon euro

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid ve A Milli Futbol Takımı'nın geleceği olarak görülen Arda Güler ile ilgili dikkat çeken bir transfer iddiası öne sürüldü. 19 yaşındaki on numaranın İngiltere ekibinin transfer listesinde olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Arda Güler'i transfer etmek isteyen dev kulübün 80 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı aktarıldı.

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; Bir aracı, Real Madrid'in Arda Güler için ne kadar bonservis bedeli öğrenmek adına Real Madrid'in kapısını çaldı. Arda Güler'in Premier Lig'den Newcastle United'ın radarında olduğu vurgulandı.

Arda Güler için tarihi transfer iddiası 80 milyon euro

Bu aracının; Real Madrid'in Arda Güler'i satışa çıkarması halinde Newcastle United'ın 60 milyon euro bonservis artı 20 milyon euroluk bonus maddesi içeren teklifte bulunabileceğini aktardığı belirtildi.

Bu aracının Real Madrid cephesine "Eğer Arda Güler'i satmayı düşünüyorsanız, 1 gün içinde satılır" dediği kaydedildi. Real Madrid'in Arda Güler'i dokunulmaz olarak gördüğü ve bu teklife sıcak bakmadığı aktarıldı. 19 yaşındaki on numaranın Real Madrid'den ayrılık ihtimalinin şu anda düşünülmediği belirtildi.

Haberin Devamı

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i çok beğendiği ve kulübün geleceği adına "inci" olarak nitelendirildiği ifade edildi.

Arda Güler için tarihi transfer iddiası 80 milyon euro

Arda Güler, şu ana kadar Real Madrid'de 12 maça çıktı. 19 yaşındaki on numara, bu karşılaşmalarda 6 gol atma başarısı gösterdi.

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 45 milyon euro.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen Arda Güler, küçük yaşta Fenerbahçe altyapısına transfer oldu. Real Madrid, 2023-2024 sezonu başında Arda Güler için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yanı sıra bir sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesinin yer aldığı ifade edildi.

Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nda 12 karşılaşmada süre aldı. 19 yaşındaki on numara, bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.