FenerbahçeFenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'ye dev talip! Dudak uçuklatan transfer teklifi

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'ye dev talip! Dudak uçuklatan transfer teklifi

30.07.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen Jayden Oosterwolde ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Hollandalı savunma oyuncusu için İtalyan devinin teklifte bulunduğu belirtildi.

Fenerbahçede Jayden Oosterwoldeye dev talip Dudak uçuklatan transfer teklifi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Jayden Oosterwolde ile ilgili flaş bir iddia öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin yıldızı için İtalya temsilcisinin harekete geçtiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Jayden Oosterwolde için gözden çıkarılan ve teklif edilen bonservis bedelinin netlik kazandığı vurgulandı. Takvim'in haberine göre; Serie A devi Napoli'nin Jayden Oosterwolde'yi transfer etmek istediği aktarıldı.

İtalya ekibinin, yıldız futbolcu için Fenerbahçe'ye resmi transfer teklifinde bulunduğu belirtildi. Napoli'nin Jayden Oosterwolde için Fenerbahçe'ye 18 milyon euroluk teklifini sunduğu vurgulandı.

Fenerbahçede Jayden Oosterwoldeye dev talip Dudak uçuklatan transfer teklifi

Fenerbahçe'nin Hollandalı savunmacı için gelen 18 milyon euroluk teklifi az bulduğu ve teklifin güncellenmesini istediği aktarıldı. Napoli'nin Jayden Oosterwolde transferinde ısrarcı olduğu ve teklif yükselteceği belirtildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Hollandalı futbolcunun satılmasına sıcak bakmadığı kaydedildi. Napoli'nin 25-30 milyon euro seviyelerine çıkması durumunda Fenerbahçe kurmaylarının teklifi değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jayden Oosterwoldeye dev talip Dudak uçuklatan transfer teklifi

23 yaşındaki savunma oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Jayden Oosterwolde'nin güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Twente altyapısında yetişen Jayden Oosterwolde daha sonra Parma'da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu devre arasında Hollandalı futbolcu için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Jayden Oosterwolde'nin 7 milyon euro ve üstünde bir rakama satılması halinde transferden elde edilecek karın yüzde 30'u Parma'ya ödenecek.