Türkiye Haberleri Arda Güler: Bir intikam maçı olduğunu biliyorduk!

Arda Güler: Bir intikam maçı olduğunu biliyorduk!

03.07.2024 - 01:51 | Son Güncellenme:

Milli futbolcu Arda Güler, Avusturya galibiyetinin ardından konuştu.

Arda Güler: Bir intikam maçı olduğunu biliyorduk

A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldığı tarihi maçın ardından Arda Güler açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Alışık olmadığı bir pozisyonda forma giydiğini belirten Arda Güler, "İnanılmaz bir akşam oldu. Tüm halkımızı mutlu ettiğimiz için biz daha da mutluyuz. Kazanmak için her şeyini ortaya koyan bir takım vardı. Belli bir oyun planımız vardı. Buna sadık kalarak oynadık. Burada inanılmaz bir atmosfer vardı, onlar bizi daha da ateşledi. Böyle rakiplere karşı topun arkasına geçtiğimiz zaman hepimizin koşması gerekiyor. Bugün alışık olmadığım bir pozisyonda oynadım. Hoca santrforda kullandı. Ancak belli oyun planımız vardı. Bağlantı oyuncusu olmamı istiyordu. Elimizden geleni yaptık" dedi.

Avusturya'ya karşı intikam maçına çıktıklarını dile getiren Arda Güler, "Geçen hazırlık maçında kötü bir yenilgi almıştık. Bunun bir intikam maçı olduğunu biliyorduk" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Hollanda maçı hakkında gelen soruya Arda Güler, "Berlin'i hayal edebiliyorum. Buraları gördükten sonra orası da inanılmaz olacak. İnşallah o maçta da halkımızı mutlu ederiz" cevabını verdi.