İngiltere Premier LigAntony dev bonservis bedeli ile Manchester United'da! Dudak uçuklattı

Antony dev bonservis bedeli ile Manchester United'da! Dudak uçuklattı

30.08.2022 - 15:34 | Son Güncellenme:

Manchester United transfer sezonu bitmesine kısa bir süre kala yılın transferini yaptı. Ajax'ın sağ kanadı Antony Matheus dos Santos'u kadrosuna kattı.

Antony dev bonservis bedeli ile Manchester Unitedda Dudak uçuklattı

Yılın en yüksek bonservis bedelini veren Manchester United, Ajax'ın 22 yaşındaki genç oyuncusu Antony Matheus dos Santos'u 95+5 milyon Euro ile kadrosuna kattığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sağlık kontrolünün ardından 22 yaşındaki Brezilyalı milli futbolcuyla sözleşme imzalanacak.

Antony kariyeri boyunca 119 resmi maça çıktı. Çıktığı maçlarda 28 kez rakip fileleri sarstı ve takım arkadaşlarına 28 gol pası verdi.
Antony'nin piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

DEVLER LİGİ'NE GİDEMEDİ

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz sezon Manchester United'a büyük umutlarla geri döndü. Portekizli yıldızın gösterdiği etkili performans, Kırmızı Şeytanlar için yeterli olmadı. Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nden uzak kaldı. 37 yaşındaki futbolcu ise 38 karşılaşmada oynadı. Cristiano Ronaldo bu süreçte rakip fileleri 24 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

BRENTFORD MAÇINDA AĞIR YENİLGİ

Premier Lig'in ilk haftasında Brighton ile karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Manchester United ikinci hafta maçında Brentford'a karşı bozguna uğradı.
Brighton sahadan 4-0 galip ayrıldı.

ÜST ÜSTE 2. GALİBİYET

Premier Lig'in 3. haftasında Manchester United, sahasında ezeli rakibi Liverpool'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almıştı. United deplasmanda karşılaştığı Southampton'ı 1-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

Antony dev bonservis bedeli ile Manchester Unitedda Dudak uçuklattı