AntalyasporAlex de Souza'dan transfer! Rus ekibinden resmi açıklama

Alex de Souza'dan transfer! Rus ekibinden resmi açıklama

10.08.2024 - 11:56 | Son Güncellenme:

Antalyaspor’un transfer girişiminde bulunduğu Adolf Gaich için kulübü CSKA Moskova’dan açıklama geldi. Rus ekibi, yapılan görüşmeleri resmen duyurdu.

Alex de Souzadan transfer Rus ekibinden resmi açıklama

Adam Buksa ve Britt Assombalonga ile yollarını ayıran Antalyaspor’un santrfor transferi için bir numaralı adayı olan Adolfo Gaich için kulübü CSKA Moskova’dan resmi açıklama geldi. Transfer girişimi için Rus ekibi, görüşmelerin yapıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

İletişim direktörü açıkladı

Sport24’e konuşan CSKA İletişim Direktörü Kirill Bredio, Gaich için Antalyaspor ile pazarlık halinde olduklarını söyledi. Başka tekliflerin de geldiğini söyleyen Bredio, kararın kulüp ve futbol tarafından ortak verileceğini söyledi.

1.5 milyon Dolar kazanıyor

Arjantinli futbolcu, kulübü CSKA Moskova’dan yıllık 1.5 milyon Dolar kazanıyor. Geçen sezon formasını giydiği Rizespor, golcü futbolcunun maaşının yarısını öderken, diğer yarısını da Rus ekibi üstlenmişti.

8.5 milyon Euro ödendi

Kariyerine Arjantin ekiplerinden San Lorenzo’dan başlayan 25 yaşındaki futbolcu, 2020 yılında CSKA Moskova tarafından 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildi. Sırasıyla Benevento, Huesca ve Hellas Verona’ya kiralanan golcü futbolcu, geçen sezon da Rizespor formasını terletti.