AlanyasporAlanyasporlu Rony Lopes: Katkıda bulunmak için hazırım!

Alanyasporlu Rony Lopes: Katkıda bulunmak için hazırım!

16.08.2024 - 18:58 | Son Güncellenme:

Alanyaspor'un yeni transferi Rony Lopes imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Alanyasporlu Rony Lopes: Katkıda bulunmak için hazırım

Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, hücum hattını Rony Lopes ile güçlendirdi. Braga'dan ayrılan on numara ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Alanyaspor, Rony Lopes için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Rony Lopes, hem forvet arkası hem de kanat oynayabilen bir oyuncu. Braga'dan geldi ve uzun süredir takip ettiğimiz, çok istediğimiz bir oyuncuydu. Kendisi kariyerli bir oyuncu ve kulübümüze katkı sağlayacağına inanıyorum. Burada daha fazla çıkış yakalayabileceğine inandığım için kendisi de burada. Transferi biraz uzun sürdü ben kendisine Alanyaspor'u seçtiği için teşekkür ediyorum. O da bizi istedi biz de onu istedik. Alanyaspor'umuza inşallah çok faydalı olacaktır."

Alanyaspor'un yeni transferi Rony Lopes ise, "Başkanımıza sözleri için çok teşekkür ederim. En başından beri bana çok fazla güven verdi. Bana bu güveni vermesinden dolayı da çok teşekkür ederim. Buraya geldiğimden beri çok iyi karşılandım. Herkes bana çok iyi davrandı. Ben kulübe her şeyimi vermek ve katkıda bulunmak için hazırım. Hep birlikte çok mutlu olacağımıza inanıyorum. Bundan sonra çalışma zamanı" şeklinde konuştu.