FenerbahçeTottenham'ın yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Jose Mourinho onay verdi

Tottenham'ın yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Jose Mourinho onay verdi

16.08.2024 - 18:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de orta saha bölgesine yapılması planlanan takviyede sürpriz bir ismin gündeme geldiği öğrenildi. Tottenham forması giyen tecrübeli futbolcunun sarı-lacivertlilere önerildiği belirtildi.

Tottenhamın yıldızı Fenerbahçeye önerildi Jose Mourinho onay verdi

Rade Krunic, Miguel Crespo ve Miha Zajc ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin orta saha transferindeki arayışları devam ederken sürpriz bir öneri geldi. Sarı-lacivertli takıma, Tottenham'da geleceği merak edilen tecrübeli futbolcunun önerildiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun tecrübeli futbolcunun transferine onay verdiği vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Tottenham forması giyen Giovani Lo Celso, Fenerbahçe'nin transfer gündemine geldi.

Tottenhamın yıldızı Fenerbahçeye önerildi Jose Mourinho onay verdi

Tottenham forması giyen Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe'ye menajerler aracılığıyla önerildiği aktarıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun eski öğrencisinin transferine sıcak baktığı vurgulandı.

Tottenham'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Giovani Lo Celso'nun Premier Lig devinden ayrılmak istediği belirtildi. Giovani Lo Celso'nun güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Rosario Central altyapısında yetişen Arjantinli orta saha daha sonra Paris Saint Germain, Real Betis ve Villarreal'de oynadı. Giovani Lo Celso, Arjantin Milli Takımı'nda 57 mücadelede süre aldı. 28 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı.