BeşiktaşAjax'ın Beşiktaş galibiyeti sonrası Hollanda'da skandal sözler: Gio, çöpünü de yanına al git!

Ajax'ın Beşiktaş galibiyeti sonrası Hollanda'da skandal sözler: Gio, çöpünü de yanına al git!

27.09.2024 - 14:09 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Hollanda'da Ajax'a 4-0 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne çok kötü başladı. Hollanda basını ev sahibi ekibin teknik patronu Francesco Farioli için övgü dolu ifadeler kullandı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk olduğu Ajax'a 5-0 mağlup oldu ve Avrupa kulvarına tatsız bir başlangıç yaptı. Ev sahibi ekibin gollerini 31. dakikada Fitz-Jim, 51 ve 73. dakikalarda Marcel Godts ve 55. dakikada Kenneth Taylor'dan geldi. Temsilcimizin 5-0'lık mağlubiyetini Hollanda basını da manşetlerine taşıdı. Ajax'ın zaferine geniş yer ayıran Hollanda basınında Giovanni van Bronckhorst'a özellikle parantez açıldı.

Haberin Devamı

'AJAX BEŞİKTAŞ'I SAHADAN SİLDİ'
Vi.nl, Ajax'ın 4-0'lık zaferini 'Ajax, Beşiktaş'ı sahadan sildi' başlığıyla köşesine taşıdı. Haberde şu ifadeler yer aldı: Ajax, Avrupa Ligi'nin ilk maçında Beşiktaş'ı çok ikna edici bir şekilde mağlup etti. Francesco Farioli'nin takımı kendi sahasında baştan sona hakimiyet kurdu ve bunu 4-0'lık galibiyetle kutladı.

Ajaxın Beşiktaş galibiyeti sonrası Hollandada skandal sözler: Gio, çöpünü de yanına al git

NOS: AKILLICA YENDİ
NOS, Ajax'ın Beşiktaş karşısında galibiyetini 'akıllıca' olarak değerlendirdi. Teknik direktör Bronckhorst'un Mustafa Erhan Hekimoğlu tercihini değerlendiren NOS'ta şu ifadeler yer aldı: Beşiktaş'ın forvet tercihi tartışma konusu oldu. Antrenör Giovanni van Bronckhorst, deneyimli isim Ciro Immobile'nin yerine 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu'nu sahaya sürerek cesur bir seçim yaptı.

Haberin Devamı

AJAX TARAFTARLARINDAN SKANDAL TEZAHÜRAT

RTL.nl ise "Beşiktaş, Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray'ı 5-0 mağlup etti ve Lugano'ya karşı 8 gol atarak Avrupa Ligi ana tablosunda yer almayı garantiledi ama Farioli'nin başını belaya sokmadı" sözlerine yer verdi. Ajax taraftarlarının eski Feyenoord teknik direktörü olan Giovanni van Bronckhorst için 'Gio, çöpünü de yanına al git' diye tezahürat yaptığını belirten RTL, 'Ajax atmosferik Johan Cruijff Arena'da Beşiktaş için çok güçlüydü' ifadelerini kullandı.