GalatasarayAbdurrahim Albayrak'tan Jose Mourinho'ya sert sözler: Bir dur, daha dün geldin!

Abdurrahim Albayrak'tan Jose Mourinho'ya sert sözler: Bir dur, daha dün geldin!

14.08.2024 - 16:42 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'ya sert sözlerle yüklendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Emin olduğum bir şey var ki o da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk sahanın içerisine 4 metre girdiğinde kart görmeyebiliyor. Ama ben kart görmeden sahanın içerisine 1 metre bile giremiyorum. Bu kesin bir bilgi. Ya da şunu anladım; bir oyuncunun suratına yumruk atıp kırmızı kart görmeyebiliyor. Şunu öğrendim ki; Türkiye liginde oynanan maçlar saha içerisinde çok çetin bir mücadele oluyor. Bize karşı, Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı oynayan takımlar sahada çok mücadele ediyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

BİRLİK ÇAĞRISI YAPTI

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya sert yanıt verdi. Toplantıda söz alan Albayrak "Nereye gidiyoruz biz? Hoş değil. Bizim hocamızı eleştiriyorlar. Kimsenin ağzından bir şey çıkmıyor. Okan hoca için yok iki adım attı, yok dört adım attı, bir dur, daha dün geldin! Arkadaşlar yahu yapmayalım. Biz birlik olursak Allah'ın izniyle 25. şampiyonluk da gelecek" şeklinde konuştu.

'PENALTILARLA KAZANANLAR PENALTIYLA GİTTİ'

Sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan da Fenerbahçe'nin Lille'e elenmesine gönderme yaptı. Derkan, "Dünyevi adalet var herhalde. Penaltılarla kazananlar penaltıyla gitti. Bu da dünün özeti" ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar