TrabzonsporAbdullah Avcı: 'Ben bunları hak etmiyorum'

Abdullah Avcı: 'Ben bunları hak etmiyorum'

14.08.2024 - 18:48 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında yarın Rapid Wien'e konuk olacak. Mücadele öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Ben bunları hak etmiyorum

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın Rapid Wien ile karşılaşacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Okay Yokuşlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

AVCI: MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

"Resmi müsabaka olarak Avrupa'da 4., toplamda 5. maçımız. İlk maçı kendi sahamızda kaybettik. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Trabzonspor, tüm planlarını kazanma ve tur üzerine yapmıştır. Maçın önemini biliyoruz. Umarım iyi bir oyun ve kazanarak devam ederiz."

BİRAZ SAHA DIŞINDAN KONUŞACAĞIM
"Maçla ilgili çok teknik konulara girmeyeceğim. Sorabilirsiniz de. Biraz sahanın dışından konuşacağım. Yaşadıklarım, duygularım, konuştuklarım, destek aldıklarım. Birkaç konuyu kaleme aldım. Bazen kağıttan okuyacağım, Bazen duygularımı ifade edeceğim."

ÇOK ÇİRKİN SALDIRILARA MARUZ KALIYORUM
"Benim bir ailem var. Benim çocuklarım var. Sosyal medya denen bir mecra var. Hakaretlere varan çok çirkin saldırılara maruz kalıyorum. Ben bunları hak etmiyorum. Trabzonspor Teknik Direktörü makamına yapılan saygısızlıktır bu."

Haberin Devamı

"Mevlana'nın güzel bir sözü var. Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme. İşte orası kaderinin değişeceği noktadır."

Okay Yokuşlu ise şunları söyledi: Biz oyuncu grubu olarak başarıya odaklıyız ve ligin daha çok başındayız. Yarın alacağımız sonuçla birlikte umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz.