Dünyadan FutbolAbdülkadir Ömür'den Manchester City itirafı! 'Hala uykularımı kaçırıyor'

Abdülkadir Ömür'den Manchester City itirafı! 'Hala uykularımı kaçırıyor'

10.10.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Hull City forması giyen Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu. Abdülkadir Ömür'ün Manchester City ile ilgili itirafı dikkat çekti.

Abdülkadir Ömürden Manchester City itirafı Hala uykularımı kaçırıyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin Türk yıldızı Abdülkadir Ömür suskunluğunu bozdu. 25 yaşındaki on numara, profesyonel kariyerine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da oynadığı dönemde mağlubiyetlerden sonra kendisini suçlu hissettiğini belirten Abdülkadir Ömür, "Trabzonspor'da oynadığım dönemde herhangi bir mağlubiyette kendimi çok suçlu hissediyordum ve mental olarak bu beni çok etkiliyordu" dedi.

İngiltere'de insanların futbola bakış açısına dikkat çeken Abdülkadir Ömür, "İngiltere'de ise insanların futbola bakış açısı şu şekilde; maç oynandı bitti. İnsanlar, futbolu 2 saatlik bir eğlence olarak görüyorlar. Kazan kaybet önemli değil, maçtan sonra seni alkışlıyorlar. Sezonun uzun olduğunu biliyorlar" şeklinde konuştu.

Manchester City'den aldığı teklifle ilgili açıklamalarda bulunan Abdülkadir Ömür, "Manchester City'nin teklifi, hala uykularımı kaçırıyor. O dönem başkanımıza 'Bu kadar yükseğe nasıl çıktılar bilmiyorum ama bundan yükseğe çıkamazlar' demiştim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Manchester City'nin yaptığı teklifin bedeline dair konuşan Abdülkadir Ömür, HT Spor'a yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:

"Manchester City'nin teklifi 26 milyon euroydu. Bırakmadılar. Kariyerimde çok net bir kırılma noktası oldu."