Türkiye Haberleri A Milli Futbol Takımı'nda Semih Kılıçsoy'un şansı katlandı!

A Milli Futbol Takımı'nda Semih Kılıçsoy'un şansı katlandı!

31.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri kadrosunu geçtiğimiz hafta cuma günü açıklamıştı.

A Milli Futbol Takımında Semih Kılıçsoyun şansı katlandı

İtalyan çalıştırıcının belirlediği geniş kadroda 35 futbolcu yer almıştı. Çağlar Söyüncü sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarılırken, Bertuğ Yıldırım da Ümit Milli Takım’a geçiş yaptı. Rennes’de forma giyen genç golcü Bertuğ’un kamptan ayrılması, Semih Kılıçsoy’un EURO 2024 kadrosunda yer alma şansını bir hayli artırdı.

Haberin Devamı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 35 resmi karşılaşmada 12 gol, 3 asiste imza atarak büyük beğeni toplayan Semih Kılıçsoy’un antrenmanlardaki performansıyla Vincenzo Montella’nın da gözüne girdiği aktarıldı.

Bertuğ’un Ümit Milli Takım’a gönderen İtalyan hocanın, Semih’i Almanya’daki finallere götürmenin hesaplarını yaptığı vurgulandı. 18 yaşındaki Semih’in, İtalya ve Polonya ile gelecek hafta oynanacak hazırlık maçlarında süre alacağı belirtildi.

MİLLİLER HIZ KESMİYOR

A Milli Takım, İtalya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki idmanda, öncelikle fitness salonunda kuvvet ve core antrenmanı yapıldı. Daha sonra saha çalışmasına geçildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda ısınmanın ardından taktik pas drilleri üzerine çalışıldı. Son bölümde ise yarı sahada taktik oyun oynandı. Kampa dün katılan Merih Demiral idmanda takımla, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek ise takımdan ayrı bireysel antrenman programları dâhilinde çalıştı.