Galatasaray40 yıllık Galatasaraylı Osimhen! Tabloyu değiştirdi

40 yıllık Galatasaraylı Osimhen! Tabloyu değiştirdi

16.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da son dönemdeki negatif hava, Çaykur Rize karşısındaki galibiyetle terse döndü. Osimhen 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadı, yeniler alkış topladı, Sanchez de savunmayı topladı

40 yıllık Galatasaraylı Osimhen Tabloyu değiştirdi

Galatasaray’da tablo bir maçla değişti. Aslan’da negatif hava, 5-0’lık Çaykur Rizespor maçıyla beraber dağıldı.

Haberin Devamı

İşte tabloyu değiştiren faktörler:

40 YILLIK GALATASARAYLI: Dünyaca ünlü Osimhen, sanki 40 yıllık Galatasaraylıymış gibi hareket etti. 90 dakika müthiş mücadele etti. Fiziksel olarak hazır olduğunu gösterdi. Maç sonunda sevinci görülmeye değerdi. Üçlü çektirdi, bayrak salladı ve tribüne çıktı.

‘SARA İŞTE BU’: Galatasaray tarihinin en pahalı transferi olması ilk günden beri beklentileri artırmıştı. Sara, Rize maçındaki asistleri ve golü ile ilerisi için çok olumlu sinyaller verdi. Brezilyalı orta saha hakkında sarı-kırmızılı yöneticiler de maç sonunda “İşte gerçek Sara bu” değerlendirmesi yaptı.

JAKOBS TAM İSABET: Senegalli sol bek, tek antrenmanla çıktığı Rize maçında tam bir görev adamı olduğunu gösterdi. Uzun yıllardır bekte yaşanan problemi gidereceği mesajını hemen veren 25 yaşındaki futbolcunun performansından teknik heyet memnun kaldı.

Haberin Devamı

LİDER SANCHEZ: Bu sezon ilk kez forma giyen Kolombiyalı stoper ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Savunmanın patronu gibi oynarken, hava hakimiyeti ve oyunu geriden kurma özelliği ile en önemli defans oyuncusu olduğunu ispatladı.

BURUK RAHATLADI: Son yapılan transferlerle beraber elindeki alternatifler artan Okan Buruk, farklı Rize galibiyetiyle nefes aldı. Son iki maçta alınan 5’er gollü galibiyetler Buruk için ilaç oldu.