Oynatma Listesi
FUTBOL

Xavi, Galatasaray maçı öncesi dikkat çekti! 'Bizim için bir final'

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında oynanacak Galatasaray maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Galatasaray'a konuk olacak Barcelona'da teknik direktör Xavi Hernandez, basın mensuplarıyla buluştu. İspanyol çalıştırıcı, kritik mücadele öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Xavi Hernandez şu ifadeleri kullandı:

"Yarın bizim için bir final. İlk maça göre daha istekli olmalıyız. Daha çok pozisyona girmeliyiz. Zor bir maç olacak. Galatasaray, Avrupa'da her takımla rekabet edebilir, bunu gösterdi. Inaki Pena, ilk maçta olağanüstüydü."

'Değiştirmemiz gereken konular var'

"Daha iyi defans yapmalıyız. Düzeltmemiz gereken birçok şey var. Son dönemde birçok şeyi değiştirdik ama değiştirmemiz gereken konular var. Formda olduğumuz için iyi sonuçlar aldık. Daha iyi antrenman yapıp, daha iyi sonuçlar almalıyız tabii ki."

'Hakkını vermeliyim'

"Galatasaray'ı ve ilk maçta neleri yapamadığımızı analiz ettik. Ama tabii ki Galatasaray'a hakkını vermeliyim. Çok kompakt oynadılar. İlk maçtaki hatalarımızı analiz edip, yarın daha iyisini yapmaya çalışacağız."

'Ne olacağını göreceğiz'

"Yarın farklı bir senaryo olacak. Ne olacağını göreceğiz. Galatasaray'a hakkını vermek istiyorum. Özellikle Domenec bizi çok iyi tanıyor ve iyi bir hoca. Bakalım yarın neler olacak. Tabii ki kazanırsak moralimiz artacak. Kaybedersek tam tersi olacak. Futbol bu şekilde ilerliyor. Yarın için kesinlikle zor bir atmosfer. Şartlar tamamen farklı. Taraftar çok büyük destek verecektir. Hatta belki ilk maçtan da agresif olacaklardır."

 

 

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER