Oynatma Listesi
FUTBOL

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'tan ayrıldı! Hatayspor'a transfer oldu

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ile yollar ayrıldı. Kamerunlu futbolcu, Hatayspor'a imza attı.

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta beklenen ayrılık gerçekleşti. Siyah-beyazlı takımda uzun süredir forma giymeyen Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar ile vedalaşıldı.

Vincent Aboubakar, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile anlaşma sağladı. Teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ı getiren Hatayspor, Vincent Aboubakar'ın transferini açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Vincent Pate Aboubakar'ın Hatayspor Kulübüne kesin transferi konusunda Hatayspor ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir" denildi.

Hatayspor, Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş kariyeri boyunca 117 maça çıktı. 32 yaşındaki forvet, bu müsabakalarda 60 gol atma başarısı gösterdi. Vincent Aboubakar, takım arkadaşlarına 14 gol pası verdi.

Coton Sport altyapısında yetişen Vincent Aboubakar daha sonra Valenciennes, Lorient, Porto, Beşiktaş ve Al Nassr'da oynadı.

32 yaşındaki santrfor, Kamerun Milli Takımı'nda 102 karşılaşmada süre aldı. Vincent Aboubakar, bu mücadelelerde 39 gol sevinci yaşadı. Vincent Aboubakar'ın güncel piyasa değeri 3 milyon 400 bin euro.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER