Oynatma Listesi
SKORER TV

Senad Ok'tan Jose Mourinho iddiası: Fenerbahçe'ye yüzde 100'ünü vermiyor!

Fenerbahçe Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Bodrum FK'yı zorlanmadan yendi. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri yorumladı.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Bodrum FK'yı En Nesyri ve Dzeko'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.

İşte Senad Ok'un yorumları:

Manchester United maçının morali vardı. Fenerbahçe ile ilgili iyimser konuşmak için biraz daha beklemek lazım. Trabzonspor, Manchester United ve Lille gibi takımlara karşı Mourinho'nun sistemi işe yarayabilir. Bodrum FK'nın savunma zaafiyeti var. Mourinho onun için çift forvetle maça çıktı. Fenerbahçe toparlar mı, toparlar. Mourinho'nun da toparlanması lazım. Burada futbolun çok farklı oynandığını anlaması lazım. Sanki ufak ufak anlamaya başladı.

'BURAYA YÜZDE 100'ÜNÜ VERMİYOR'

Fenerbahçe'de en önemli konu Mourinho. Buraya yüzde 100'ünü vermiyor. Portekizli teknik adam buranın Türkiye'nin olduğu anladığı an sorunlar çözülür. Derbi için 'sıradan maç' diyemezsin. Hala tepeden bakıyor. Farklı söylemleri var. Oyun tarzında büyük bir değişiklik olmayacak. Ben Mourinho'yu tam konsantre görmüyorum. Sanki kulüp danışmanı gibi. Yavaş yavaş olumlu şeyler var. Teknik direktör Mourinho, Türkiye özümseme sürecinde. Özetle bu iş Jose Mourinho'da biter.

'ÜST DÜZEY TEKNİK DİREKTÖRLER TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLAMIYOR'

En Nesyri ve Dzeko birbirlerini tamamlıyor. En Nesyri fırsatçılığını konuşturdu. Manchester United'tan sonra dün de attı. Fenerbahçe'nin oyuncu problemi yok. Üst düzey teknik direktörler Türkiye'de genelde başarılı olamıyor. Burası İngiltere, İtalya, İspanya ve Portekiz gibi değil. Başarılı olan iki isim var biri Daum biri Zico. Bir de Montella... Bizim taktiksel anlayışımız Avrupa'ya göre geride.

'YUMUŞAK BİR MAÇTI'

Bodrum FK güçlü bir ekip değil. Yumuşak bir maçtı. Fenerbahçe'nin gücünü test maçı değildi. Trabzonspor maçında hocanın sisteminin işe yarayacağını düşünüyorum. Kostic iyi bir oyuncu. Maçta önemli bir ters kademesi var. Oosterwolde sakatlanmasaydı sol önde oynardı. Maximin ile nasıl uyum sağlayacaklar merak konusu.

'MERTENS OYNARSA G.SARAY KAZANIR'
Mertens 90 dakika oynarsa Galatasaray derbide galibiyete daha yakın. Mertens oynamazsa Beşiktaş kazanabilir.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER