Oynatma Listesi
SKORER TV

Rade Krunic'ten olay Fenerbahçe itirafı! Senad Ok bir bir açıkladı

Milliyet Gazetesi Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'de yaşanan transfer gelişmelerini ve takımdaki son durumları açıkladı. Ok, Rade Krunic hakkında da olay açıklamalar yaptı! İşte o sözler...

Milliyet Gazetesi Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri açıkladı. Sofyan Amrabat'ın geleceği saati açıklayan Ok, Rade Krunic hakkında da dikkat çeken bilgiler verdi.

İşte Senad Ok'un o açıklamaları:

AMRABAT HAKKINDA SON BİLGİLER

Sofyan Amrabat 15.30'da İstanbul'a geliyor. Fenerbahçe satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle işi bitirdi. Amrabat, Mourinho'nun bildiği, tanıdığı ve sevdiği bir oyuncu. Fenerbahçe orta sahasına çok büyük dinamizm katacak. İsmail Yüksek de çok iyi ama kritik noktalarda pas hataları var. Bunları geliştirmesi gerekiyor. Bu transfer artık bitti diyebiliriz. Sağlık kontrollerinin ardından resmi imzalar atılacak.

MOURİNHO, İSMAİL'İ KESECEK Mİ?

İsmail çok agresif, çok sert ve fiziksel gücü gayet iyi bir oyuncu. Ancak topu oyuna sokmada takıma sorun yaşatabiliyor. Amrabat, Fenerbahçe'ye bu konuda çok büyük seviye atlatır. Ancak Mourinho ikisini de oynatabilir, ne yapacağı belli olmaz. Burada eleştirilecek olan konu Amrabat'ın neden daha erken gelmediği olur. Lille maçlarında olsaydı belkide başarı gelebilirdi.

KRUNİC'İN FLAŞ SÖZLERİNİ AÇIKLADI

Rade Krunic topla arası çok iyi bir futbolcuydu. Ancak agresiflik kısmında geri kalıyordu. Mentalide çöktü ve psikolojik olarak burayı kaldıramadı. Yakınlarına yaptığı bir konuşmada, "Fenerbahçe forması bana çok ağır geldi. Milan'da oynadığım gibi oynuyorum ama burada işlemiyor" sözlerinde bulunmuş. Milan'da oynayan bir adam burayı nasıl kaldıramaz diyebilirsiniz. Orada pasa dayalı bir oyun var. Krunic'in bu konuda bir sıkıntısı yok. Ama burada hem pas atacak hem de agresif bir oyuncu gerekiyor. Krunic'in böyle bir yapısı yok. Dolayısıyla psikoloji ve mentali çöktü, burada yapamadı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN YAPTIĞI TRANSFER ÇALIŞMALARI

Archie Brown'la ilgili bir çalışma var. Ancak şu anda takımlar arasında bir fiyat anlaşmazlığı oldu. Fenerbahçe'nin kesinlikle sol bek transferi yapacağını düşünüyorum. Amrabat'tan sonra iki transfer yapılabilir. Birisi sol bek, birisi de Fred'in yedeği olacak. Fred'e yakın, onu iyi yedekleyebilecek bir orta sahaya bakılıyor. Sol bek için gündemde Brown var ama başka bir isim de gelebilir. Medina tranferinde ise çok problem çıktı. Oyuncu gelmeyi istiyor ama kulüpler arasında anlaşmazlık var. Bu anlaşmazlıklar Fenerbahçe'yi Amrabat transferine daha çok yaklaştırdı. Medina'ya gidecek para Faslı oyuncuya gitti. Bu saatten sonra bu transferi çok zor görüyorum.

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR OLACAK MI?

Takımda yeni transferlere bir şekilde yer açıklacak. Krunic, Zajc ve Luan Peres'e teklifler var. Ancak bu oyuncuların yüksek maaşları gitmelerine engel oluyor. Takımlar maaşların çoğunu Fenerbahçe'ye ödetmek istiyor. Oyuncuların ayrılığında geç kalındığını düşünüyorum. Ancak bir şekilde ayrılıklar olacak ve takımda yer açılacaktır.

ALANYASPOR MAÇINDA NELER OLUR?

Fenerbahçe'ye karşı oyun oynamaya çalışan takımlar dezavantajlı oluyor. Çünkü Fenerbahçe'ye alan verdiğin anda cezayı kesebilecek çok oyuncu var. Fatih Tekke'nin de futbol oynatmaya dayalı bir sistemi var. Ama bugün Fenerbahçe'ye de bu sistemle çıkarsa Alanya için kötü olabilir. Son ilk 11'in değişeceğini düşünmüyorum. Mourinho, 5-0 kazanmış kadroyu bozmaz. Osayi-Samuel maça hazırsa Mert Müldür ile değişebilir. Başka bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER