Oynatma Listesi
FUTBOL

Mauro Icardi'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında şok sözler!

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, basın mensuplarına konuştu. Arjantinli yıldız, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho hakkında olay açıklamalar yaptı! İşte o sözler...

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi, sabah antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hatayspor karşısında takımının ilk golünü kaydeden Arjantinli oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Şanslıyız. İlk maçımızı kazandık. İki senede biraz daha hata yaptığımız maçlarla başlamıştık ligde. Bu sene evde galibiyetle başladık. Bundan mutluyuz. Gelecek de şimdiye kadar ki gibi olacak. İnanılmaz bir 2 sene geçirdik. Çok çalıştık. Tabii ki gelişmeye açığız, bunlara odaklanıyoruz. Hepimiz hedefimize doğru yolculuğumuza devam edeceğiz."

'FENERBAHÇE'NİN ELENMESİ KÖTÜ OLDU'

"Herkes biliyor, Fenerbahçe için rakibiz. Şampiyonlar Ligi'nden elenmeleri Türkiye için kötü oldu. En önemli ligde oynamak herkesin istediği bir şey. Bu sene biz de playoff oynayacağız. Bugünlerde sosyal medya bir iletişim mercii. Geçen sene saha dışında birçok şey oldu. Olan şeyler, gülmek için farklı şeyler için kullandık biz bunu.

İki senedir saha dışında birçok şey yapıldı bize karşı. Biz her zaman sahaya odaklandık ve iki sene üstü ste şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar ama herkese rağmen şampiyon olduk. Başarısız oldular. İlk senemde üst üste 14 maç kazanma rekoru kırdık, ikinci senemde 17 maç üst üste kazandık. Rakibi rahatsız ediyordur böyle şeyler.

MOURINHO GÖNDERMESİ

Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan. Büyük takımlarda çalışırken böyle konuşmazdı, böyle konuştuğunu hatırlamıyorum.

Galatasaray buranın en büyüğü, Galatasaray'a karşı konuşulacaktır. Bizim özel bir hocamız var. Herkese karşı hep beraber mücadele edeceğiz. Daha sezon başında bu söylemleri başlatmak mantıklı değil. Futbola odaklanacağız biz. İki senenin ödülünü sahaya odaklanarak aldık."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER