Oynatma Listesi
SKORER TV

Galatasaray'ın istediği Richard Rios'un bonservisi ortaya çıktı! '16 milyona versinler gider alırız'

Galatasaray'da Jelert transferi sonrası gözler 8 numara takviyesine çevrilmiş durumda. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Parma maçı sonrası Avusturya kampını noktalayan Galatasaray'da gözler Süper Kupa'ya çevrilmişken transfer çalışmaları da devam ediyor. 

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer Instagram canlı yayınında Galatasaray'daki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

'SONUÇLAR TARAFTARI TEDİRGİN EDEBİLİR'

Galatasaray kaybetti ama hazırlık maçlarında bu sonuçlar olabiliyor. Sonuçlar taraftarı tedirgin edebilir. Özellikle 8 numara transferinin gerçekleşmemesi taraftarı endişelendirebilir. Sonuç olarak soru işaretleri ile geçen bir hazırlık dönemi. Bundan sonra Süper kupa maçı var. Beşiktaş karşısında alınacak sonuç takım üzerinde net bir mesaj verecektir.

'BAMBAŞKA BİR ZİYECH İZLEYECEĞİZ'

Bu sezon bambaşka bir Ziyech izleyeceğiz. Hem aidiyet hem çalışkanlığı bu sene yaz kampı gördü ve fiziksel olarak iyi durumda hem de mental olarak daha bir Ziyech görüyoruz. Ekstra bir 8-10 puan getireceğini düşünüyorum. Yine Mertens de çok çalışkandı.

   Milli oyuncunlar da geç katıldılar. Sonuçlar üzerinden gitmemek gerek hazırlık maçları belirleyici değil. Sezon başlangıcını ve 8 numara transferini beklemek gerek.

'RESMİ BİR TEKLİF YOK'

Şu an resmi bir teklif yok Kerem için. Menajerini de değiştirdi. Transfer dedikoduları da artmıştı. Real Sociedad iddialarının olduğunu dönemde sorduğumda kabul edilebilir seviyede değil denmişti yönetim tarafından. Kerem takımda kalsa da bence önemli bir isim. Yabancı bir oyuncu transfer edilmeye çalışılsa yüksek paralar verilebilir. Yani ayrılığı söz konusu değil.

TRANSFER PLANI

8 numara transferi sonrası bir frene basılacak duruma ve şartlara göre belki bir transfer daha olabilir. Ayrılık durumuna bakılacak ayrılık olmazsa transfer olmayacak.

WENDEL'DE SON DURUM

Wendel'i Zenit bırakmıyor. Çelişkili bir ifadeler var. Bir gün önce yöneticilerle konuştuğumda Rus cephesinin inadının kırılabileceği hakimdi ama öyle bir başlangıç yaptı ki sezona oyuncuyu satmaları mümkün değil. Wendel de kalacağı yönünde mesajlar verdi.

8 NUMARA TRANSFERİ

Richard Rios'a ilgi var ama Dortmund ve Nottingham Forest bu transferde rakipler. Brezilya basınında çıkan iddialar sonrası sorduğumda Rios için 'bugün 16'ya versinler biz gider alırız' dendi. Bonservisi için konuşulan rakam 25 milyondan başlıyor dediler. Rios'u beklemek lazım.

  MCTOMINAY'DE SON DURUM

Scott McTominay yüksek maaş istediği için askıya alınmıştı. Muhtemelen sonradan görüşmeler devam edecek. Biraz daha uzayacak gibi duruyor süreç.

'OKAN BURUK KALMASINI İSTEDİ'

Barış Alper için Galatasaray'ın 30 milyona evet diyeceğini sanmıyorum 40 civarında gelirse herhalde yönetim değerlendirir. Okan Buruk takımda kalmasını istedi.

'EYÜPSPOR'A GİTME İHİTMALİ BULUNUYOR'

Belki bir Dubois için ilerleyen dönemde değerlendirme olabilir. Sérgio Oliveira gözden çıkarıldı. Oyuncunun vereceği karara göre hareket edilecek. Eyüpspor'a gitme ihtimali bulunuyor.

'JELERT'İN ZAMANA İHTİYACI OLABİLİR'

Jelert yeni dahil oldu. Atletik özellikleri iyi olan bir oyuncu. ama aldığı süreler bakınca çok fazla oynamıyordu. dolayısıyla biraz zamana ihtiyacı olabilir.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER