Oynatma Listesi
FUTBOL

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten İlkay Gündoğan transferi cevabı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transferi gündemde olan İlkay Gündoğan ile ilgili soruyu cevapladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TRT'nin Avrupa kupaları için düzenlediği organizasyona katıldı. Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın transfer gündemindeki İlkay Gündoğan ile ilgili konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istediklerini belirten Dursun Özbek, "Avrupa'ya farklı bir format geldi. Bunun daha etkili olacağını düşünüyoruz. İnşallah play-off'u geçip Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatında olmak istiyoruz. Bunun için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İlkay Gündoğan transferine dair gelen soruya Dursun Özbek, "İlkay Gündoğan her takımın gündeminde olabilir. Önemli bir oyuncu. Haber dolaşıyor ama gerçekten Barcelona'dan ayrılıp ayrılmayacağı kesin değil. Şu ana kadar bendeki bilgi İlkay'ın hala Barcelona'da kalmak istediği yönünde" cevabını verdi.

Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'ı kadrosunda görmek istediğini vurgulayan Dursun Özbek, "Galatasaray her zaman İlkay gibi bir futbolcunun peşindedir. Kadrosunda görmek ister. Tartıştığımız şeyin esasına inmek lazım. Bendeki bilgi İlkay'ın Barcelona'da kalmak istediği yönünde" diye konuştu.

Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun geleceğine dair gelen soruya Dursun Özbek, "Zaha ve Kerem Aktürkoğlu bizim oyuncumuz. Transfer dönemi henüz kapanmadı. Transferin ne göstereceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz" cevabını verdi.

İLKAY MİLLİ TAKIMI BIRAKTI

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen İlkay Gündoğan, çarpıcı bir karara imza attı. İlkay Gündoğan, Almanya Milli Takımı'na veda etti.

33 yaşındaki orta saha sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla birlikte veda kararını duyurdu.

Schalke 04 altyapısında yetişen İlkay Gündoğan daha sonra HeBler 06, SSV Buer, VfL Bochum, Nürnberg, Borussia Dortmund ve Manchester City'de oynadı. Barcelona, İlkay Gündoğan'ı geride kalan sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı.

İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER