Oynatma Listesi
FUTBOL

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in tura olan inancı tam

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya geldi. Maç 3-3'lük skorla sona erdi. Maçın ardından Gedson Fernandes ve Jean Onana'dan açıklamalar geldi. İşte o sözler...

BeşiktaşUEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan maçtan iki ekip 3-3'lük beraberlik ile ayrıldı.

Maçın ardından takımın yıldızları Gedson Fernandes ve Jean Onana'dan açıklamalar geldi.

JEAN ONANA'NIN ÖZGÜVENİ YÜKSELİYOR

Maçı değerlendiren Onana şu sözleri dile getirdi:

3-1 öndeydik ve yemememiz gereken goller yedik. Çok iyi bir skor değil bu ama İstanbul'da pozitif bir skor alıp bu turu geçeceğiz. İletişim çok önemli. Al-Musrati ile alan paylaşımını doğru yaptık ve oyun biraz toparlandı. Bu sezon çok daha iyi bir atmosfer var. Hocamız hepimizle çok iyi iletişim kuruyor. Oynamasam da onun için önemli olduğunu bana hissettiriyor. Bu da benim özgüvenimi yükseltiyor.

Saha bir bahane olamaz. Rakip de sonuçta bu zeminde oynuyor. İstanbul'da da bizim lehimize koşullar daha iyi olacak.

Rövanşta Beşiktaş için her şeyi vereceğiz, turu geçmek için her şeyimizi vereceğiz. Taraftarların yüzünü güldüreceğiz. Rövanşta onların desteğine çok ihtiyacımız var.

GEDSON TURU GEÇECEKLERİNDEN EMİN

Maçta 2 gol kaydeden Gedson Fernandes ise şu şekilde konuştu:

Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kazanmaya da yakındık ama beraberlik oldu. Bugün biraz kopuşlar yaşadık. Bizim istediğimiz sonuç kazanmaktır ama bu skor deplasmanda çok kötü değil. İkinci maçta kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum.

İki gol attığım için mutluyum. Ama önemli olan takıma katkı sağlamam. Pozisyondan bağımsız nerede oynarsam oynayayım takımıma yardımcı olmak istiyorum.

Bu sene farklı bir yıl. Her maça farklı bakmak lazım. Geçen sezon Lugano maçlarında oynamamıştım. Çalışan ve mücadele eden bir takım var karşımızda. Önümüze bakmamız lazım.

Evimizde nasıl bir atmosfer olacağını biliyoruz. Taraftarımız her maç o atmosferi bize gösteriyorlar. Bu maçın önemini biliyoruz. Kendi sahamızda, taraftarımızın desteğiyle turu geçeceğimize inanıyorum.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER