Oynatma Listesi
SKORER TV

Acun Ilıcalı'nın Osimhen cevabı gündem oldu! Tugay Kerimoğlu'ndan tepki

Süper Lig'de 6'ncı hafta oynanan derbi mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Mücadele sonrası ise sarı-lacivertli ekibin Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamaları gündem oldu. İşte detaylar...

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbi mücadelesinde karşı karşıya geldi. Mücadelede ezeli rakibini 3-1 yenen sarı-kırmızılılar sahadan 3 puanla ayrıldı.

Dev derbi sonrası ise Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı'nın özellikle Osimhen ile ilgili söylediği sözler gündem oldu.

ACUN ILICALI'DAN OSİMHEN CEVABI

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray derbisinin ardından Youssef En-Nesyri'nin performansıyla ilgili soruya şu cevabı verdi:

"Bir futbolcu çok iyi oynamayabilir. Osimhen'in performansını neye bağlıyorsunuz peki, çok mu iyiydi bugün? En-Nesyri de iyi oynayamadı. Forvetler böyle derbilerde çok kolay pozisyon bulamaz. Bireysel durumlara girmeye gerek yok. Şu anda herhangi bir futbolcu için konuşmak ayıp olur. Oosterwolde için futbolcu değil deniliyordu, geldiği nokta ortada. Günlük konuşursak hata yaparız. Bizim inancımız gelecekle ilgili, ben de gayet iyimserim. Büyük bir camiayız. Taraftarımız tabii ki üzüldü ama bunun altından hep beraber kalkıp ileriye gideceğiz. Kılcal damarlar aramaya gerek yok. Pozisyonlarımız ortada. Maçın özetinde bizim pozisyonlarımızı izlemekten yorulursunuz. Karamsar olduğum bir nokta yok."

TUGAY KERİMOĞLU'NDAN TEPKİ

TRT Spor'da konuşan Tugay Kerimoğlu, Acun Ilıcalı'nın Osimhen ile ilgili söylediği sözlere şu şekilde tepki verdi: Osimhen ne yaptı bugün? Acun Bey'in söylediğinde... Bugün yaptığı iş bana yeter. Müthiş bir göğüs pası ama Osimhen kötü.

'SAVUNMAYI TEDİRGİN EDER'

Mehmet Özdilek ise Osimhen hakkında şu sözleri dile getirdi: Osimhen sahada olduğu sürece rakip savunmayı tedirgin eder. Performansını konuşmuyorum, sahadaki duruşu... Önde baskı yapacaksan Galatasaray takımı Osimhen'le daha rahat yapar.

SOSYAL MEDYADA DA GÜNDEM OLDU

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları sosyal medyada da kısa süre içerisinde gündem oldu. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER