Siyaset ‘Katiller doğdukları güne lanet edecekler’

‘Katiller doğdukları güne lanet edecekler’

05.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter’dan Batman’daki terör saldırısı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu

‘Katiller doğdukları güne lanet edecekler’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter’dan Batman’daki terör saldırısı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

HEPSİ KAHRAMAN: Onların isimlerini bugüne kadar hiç duymamıştık! Allah şahit, hepsinin kahraman olduğundan eminiz. Onlar ki, Batman’da şehit düştüler; vatan nöbetine kanlarıyla imza attılar. Tereddütsüz en yüce makama ulaştılar.

İNİM İNİM İNLEYECEKSİNİZ: Pusu kuran leşler, bomba tuzaklayan cesetler, kurşun atan hain teröristler bilsinler ki elbette hesap mahşere kalmayacak, bu dünyada görülecektir. Döktüğünüz şehit kanlarında boğulacaksınız, devirdiğiniz umutların altında inim inim inleyeceksiniz. Gök girsin kızıl çıksın ki, katiller doğdukları güne lanet edecekler!

NİFAK ŞAÇIYORLAR: CHP ile İP aynı mahzende, aynı zehre kaşık sallıyorlar. Mckinsey üzerinden nifak ve şikak saçıyorlar. Yeni Ekonomi Programı bünyesinde kurulan Maliyet ve Dönüşüm Ofisi için danışmanlığa ihtiyaç duyulması, bu hususta siyasi tercih ve takdir hakkının 60’tan fazla ülkede ofisi bulunan uluslararası bir kuruluştan yana kullanılması kendi içinde tutarlıdır. Mckinsey IMF değil, Duyun-u Umumiye hiç değil.

Haberin Devamı

ZIRVALAMIŞ: CHP’nin ekonomiden sorumlu şahsı zırvalamış. Kemal Derviş’i davet edip bakanlık teklif eden koalisyonun ortağı olduğumuzu söylemiş. Bu şahsı DPT Müsteşar Yardımcılığı görevinden alan benim. l ANKARA Milliyet

BAHÇELİ - AKŞENER GERGİNLİĞİ

Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik “HDP’ye Kürt siyasi hareketi diyordu. PKK’lı Demirtaş için af istiyor, CHP’nin yörüngesine gönüllü şekilde giriyordu. FETÖ’nün dümen suyundaydı. Kalkmış MHP’ye saldırıyor, hakaretler sıralıyor; hadi oradan… Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!” ifadelerini kullandı. Bu açıklama sonrası Akşener ise Twitter’dan partisinin adresini paylaşarak “Demirden korksak trene binmezdik” dedi. Akşener ardından bir grup kalabalıkla sözlü atışmasına ait videoyu paylaştı.