Siyaset‘Kardeşliğimizi bozamayacaklar’

‘Kardeşliğimizi bozamayacaklar’

01.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk milletinin 2020 yılına ümitle baktığını belirtirken, “Zalimler, hainler, Türk düşmanları milli birliğimizi, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu asla bozamayacaklar” dedi. Bahçeli, yeni yıl mesajında şunları kaydetti:

‘Kardeşliğimizi bozamayacaklar’

VARLIK MÜCADELESİ: Türk milleti zorluklarla ve sorunlarla kuşatılmış 2019 yılında da varlık ve birlik mücadelesini inanmışlıkla ve yüksek bir iradeyle gerçekleştirmiştir. Şu hususun altı kalın olarak çizilmelidir ki Türkiye yeni hükümet sistemiyle zincirlerini kırmış, gelecek ümitlerini kamçılamıştır.

Haberin Devamı

ÇILGINA DÖNDÜLER: Türkiye ileriye atıldıkça, iradesini gösterdikçe, bölgesinde ve dünyada sesini yükselttikçe CHP’sinden HDP’sine, PKK’sından FETÖ’süne kadar alayı çılgına dönmüş, telaşa kapılmıştır. CHP, Kanal İstanbul Projesi’yle Tank Palet Fabrikası kapsamında sergilediği icazetli, lekeli ve sipariş nitelikli muhalefeti aslında her şeyi gözler önüne sermiştir. 2019’da muhalefet partileri Türkiye husumetinde birleşmiş ve zillet şemsiyesi altında buluşmuşlardır.

KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR: Türk milleti 2020 yılına ümitle bakmaktadır. Unutulmasın ki zalimler, hainler, Türk düşmanları milli birliğimizi, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu asla bozamayacaklardır. 2020 yılında Türkiye’nin gücüne güç katacağı inancındayım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle istikbalin parlak ufkunun aralanacağı, Cumhur İttifakı’nın samimiyetle, millet ve vatan sevgisiyle yoluna devam edeceği kanaat ve kararındayım.