Sigorta‘Eğitim sigortasının önemi çok büyük’

‘Eğitim sigortasının önemi çok büyük’

17.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Çocukların güvenli bir geleceğe sahip olmasında eğitim sigortalarının büyük önem taşıdığını belirten Ayhan Sincek, “Beklenmedik durumlara karşı çocuklarımızı finansal olarak korumanın yolu sigorta yaptırmak” dedi.

‘Eğitim sigortasının önemi çok büyük’

Ailelerin eğitim sigortalarına ilgisinin son yıllarda arttığını ifade eden Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ve Okul Taksit Hayat Sigortası ürünlerimizle çocuklarının eğitim hayatlarını olası risklere karşı güvence altına alıyoruz. Ailelerin karşılaşabileceği zor durumlara karşı çocuklarının okul hayatına kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlıyoruz” dedi. Sincek, “Çocuklarının sağlıkları kadar eğitimlerini de güvence altına almak isteyen ailelerimiz için oluşturduğumuz Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ve Okul Taksit Hayat Sigortası ürünlerimize de ilgi ve talep her geçen gün artıyor. Bugüne kadar 42 binin üzerinde aileyi eğitim sigortalarımızla tanıştırarak çocuklarının eğitim hayatını güvence altına aldık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Güvenli gelecek vurgusu

Çocukların güvenli bir geleceğe sahip olmasında eğitim sigortalarının büyük önem taşıdığını vurgulayan Ayhan Sincek, “Beklenmedik durumlara karşı çocuklarımızı finansal olarak korumanın yolu sigorta yaptırmak. Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ürünümüzle ailelere çocuklarının eğitimini olası risklere karşı finansal güvence altına alma imkânı sunuyoruz” şeklinde konuştu. Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ürünü ebeveynin sakatlık nedeniyle çalışamayacak duruma gelmesi ve vefatı gibi olaylarda çocuğun eğitimine devam edebilmesini güvence altına alıyor. Okul Taksit Hayat Sigortası ile de vefat, kaza sonucu kalıcı olarak sakat veya işsiz kalınması durumlarında çocuğun eğitimine devam edebilmesi için gereken finansal destek sağlanıyor.