20.09.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

ÇİNE 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

 

T.C. ÇİNE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2024/146 Esas

KAMULAŞTIRMA İLANI

Davacı , DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ileDavalı, TALİP UYSAL aleyhine açılan Kamulaştırma bedelinin tespiti ve tescili davasında; Aydın ili, Karpuzlu ilçesi,UmcularMahallesinde bulunan ve tapuda kayıtlı olmayan ekli plan ve tutanakta DSİ No 3 ile gösterilen doğusu ve kuzeyi orman, güneyi çardaklık deresi, batısında tarım arazisi bulanan, DSİ No 4 ile gösterilen doğusu ve güneyi orman, kuzeyi çardaklık deresi, batısında tarım arazisi bulunan, DSİ No 5 ile gösterilen batısı dere, doğusu, kuzeyi ve güneyinde orman bulunan, DSİ No 8 ile gösterilen doğusu orman, kuzeyi dere, batı ve güneyinde yol bulunan taşınmazların davalının hissesine isabet eden kısmının kamulaştırılması amacıyla davacı tarafından Kamulaştırma bedelinin tespiti ve tescil davası açılmıştır.

1-)Kendisine tebligat yapılamayan davalı ilan tarihinden itibaren 30 gün içinde Kamulaştırma işlemine karşı idare yargıda iptal veya adli yargıda maddi hatalara karşı düzeltim davasını husumetiDEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ açabileceklerdir.

2-)Kamulaştırma işlemine karşı idari yargıda iptal davası açanların dava açtıklarını ve yürütmenin durdurulması kararı aldıklarını belgelemedikleri takdirde, kamulaştırma işlemi kesinleşecek ve mahkemece belirlenen kamulaştırma bedeli üzerinden taşınmaz davacı adına tescil edilecektir.

3-)
Mahkememizce belirlenecek Kamulaştırma bedeli hak sahipleriadına Türkiye ZiraatBankası A.ŞÇineŞube Müdürlüğüne yatırılacaktır.

4-)
Konuya vetaşınmaz malın değerine ilişkin tüm savunma ve delillerin, tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içinde mahkememize yazılı olarak bildirilmesi gerekmektedir.

2942 Sayılı Kamulaştırma Yasasının 10. maddesinin 4. bendi uyarınca ilan olunur. 12/07/2024

#ilangovtr Basın no ILN02091465