18.10.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

BURSA GAYRİMENKUL SATIŞ İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ

 

Örnek No:55*

T.C.
BURSA
GAYRİMENKUL SATIŞ İCRA DAİRESİ
2024/586 ESAS

TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değeri yazılı taşınmaz satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/586 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

Bursa İli, Gürsu İlçesi, İstiklal Mahallesi, Nahiyecivarı Mevkii, 148 ada, 30 nolu parselde, 6 nolu bağımsız bölümde, 330,40 m² tapu alanlı, 85 / 330 arsa paylı ve niteliği ‘’ 4 KATLI BETONARME APARTMAN VE ARSASI ‘’ vasıflı taşınmazın, bağımsız bölüm niteliği DUBLEKS KONUT olan, 2. Kat + Çatı Katı, 6 nolu bağımsız bölümün tam hissesi satışa konudur.

Buradaki bilgiler özet olarak yazılmış olup, ayrıntılar satış ilanında ve görsellerinde mevcuttur.
Bursa İli, Gürsu İlçesi, İstiklal Mahallesi, Say Sokağı, No:4, İç Kapı No: 6 adresinde bulunmaktadır.
Taşınmaz incelenmiş olup hâlihazırda kullanılmakta olduğu tespit edilmiştir. Dubleks Mesken nitelikli taşınmazın Giriş Katı; salon, 3 adet oda, mutfak, antre-hol, banyo-wc, wc, üst kata çıkış merdiveni ve 1 adet balkon mahallerinden, Çatı Katı ise; 2 adet oda, hol, banyo-wc, wc ve teras mahallerinden teşkil edilmiş olup salon, odalar, mutfak ve antre-hol alanlarının zeminleri laminant parke kaplamadır. Hacimlerin duvarları sıva üzeri boyalı olup salon ve oda alanı tavan duvar birleşiminde alçıpan asma tavan/ışık bandı uygulaması, diğer hacimlerde ise kartonpiyer uygulaması bulunmaktadır. Mutfakta alt-üst dolap arasında mermerit tezgâh bulunmaktadır. Banyo-wc ve wc alanlarının zemin duvar kaplamaları seramik kaplama olup duş kabin bulunmaktadır. Katlar arası merdiven basamakları mermer olup korkulukları alüminyum profildir. Balkon ve teras ön cephede olup balkonda cam balkon uygulaması bulunmaktadır. Giriş kapısı çelik kapı, iç kapıları ahşap panel kapıdır. Pencereler camlı pvc profildir. Isıtma panel radyatör sistemi ile yapılmaktadır. Binanın dış cephe duvar yüzeyleri sıva üzeri boyalı olup pencere kenarlarında söve uygulaması bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu yapının ana giriş kapısı camlı demir profil kapı, merdivenler ve giriş holü mermer kaplama, korkuluklar alüminyum profil olup asansör bulunmamaktadır. Taşınmaz tek bloklu ayrık nizam apartman içerisinde bulunmakta olup site alanı çevresi ihata duvarı ile çevrili, içerisinde peyzaj alanları bulunmaktadır. Konu taşınmazın içinde bulunduğu ana taşınmazın tüm katları mesken olarak kullanılmaktadır. Çevre yapılar genellikle bitişik nizam 3-5 katlı yapılmıştır. Taşınmaz, belediyeye ait tüm altyapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Taşınmaz yaklaşık yürüme mesafesinde Hürriyet Caddesine cephe, Nazım Madenoğlu Caddesine 45 m ve Atatürk Caddesine ise 350 m mesafede bulunmaktadır. Kuş uçuşu mesafe ile Bursa Şehir Merkezine (Valilik) 11,50 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Kıymeti : 4.300.000,00 TL

KDV Oranı : 
%20

Buradaki bilgiler özet olarak yazılmış olup, ayrıntılar satış ilanında ve görsellerinde mevcuttur.


Artırma Bilgileri

1.ArtırmaBaşlangıç Tarih ve Saati : 27/11/2024 - 14:55
Bitiş Tarih ve Saati : 04/12/2024 - 14:55
2.ArtırmaBaşlangıç Tarih ve Saati : 26/12/2024 - 14:55
Bitiş Tarih ve Saati : 02/01/2025 - 14:55

(İİK m.114 ve m.126)
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

#ilangovtr Basın no ILN02105691