Ramazan TatlılarıRamazan ayında bal önemli

Ramazan ayında bal önemli

15.07.2013 - 11:01 | Son Güncellenme:

Erzurum Erbal Arıcılık Organik Tarımsal Ürünler Üretim Genel Müdür'ü Turgut Mollaoğlu Ramazan ayında bal tüketiminin önemi hakkında bilgi verdi.

Ramazan ayında bal önemli


Ramazan’da en çok şikayet edilen konulardan biri, yemek yeme saatlerimiz değiştiği için yaşadığımız sindirim problemleridir. Bal, sindirimi kolaylaştıran bir besindir.

Bu nedenle Ramazan ayında tok kalmamızı ve susuzluğumuzun giderilmesine yardımcı olur. Genel olarak Ramazan’da tatlı tüketmeyi severiz. Bal, doğal tatlandırıcı özelliğiyle bu ihtiyacımızı sağlıklı bir şekilde karşılamamızı sağlıyor." diye konuştu.

Haberin Devamı


Hakiki Bal Nasıl Anlaşılır?

    İftar ve sahur saatlerini Milliyet uygulaması ile takip edin!

    Milliyet App
    Uygulamayı Aç
    Web
    Web'de Devam Et