StilTime 1923'ten İtibaren Moda İkonları

Time 1923'ten İtibaren Moda İkonları

05.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasından 100 yıllık gelişmeler!..

Time 1923ten İtibaren Moda İkonları

Moda dediğimiz zaman aklımıza tarihler, dönemler ötesi geliyor. Rönesans, Reform hareketlerinin ve sanatın artık insanları etkilemeye başladığı dönemde tarihe damgasını vuracak, günümüze kadar gelecek atılımların yapıldığı "akım" son 100 yıllık serüvenini kutluyor.

Haberin Devamı

Time 1923ten İtibaren Moda İkonları

Coco Chanel 1883-1971

Kültür-sanat camiası bir yana, ekonomi, ticaret ve daha hatırı sayılır birçok konuda dünya listelerini hazırlayan Time dergisi, yayın hayatına başladığı 1923 yılından itibaren, moda sektörüne dair yaptığı çalışması ile "Time 1923'ten günümüze modanın en etkili 100 ikonunu" seçti.

Time 1923ten İtibaren Moda İkonları

Prenses Diana 1961-1997

Time dergisinin moda ikonları listesinde elbette şu anda moda dünyasına büyük emekler vermiş, stiliyle, tasarımlarıyla, fotoğraflarıyla, çekimleriyle ve daha birçok detayıyla ünlenmiş isimler var. Model dünyasından Kate Moss, müzik dünyasından Michael Jackson, Lady Gaga, moda dünyasından Coco Chanel ve elbette bir stil ikonu olan Prenses Diana bu isimlerden sadece bazıları.

Haberin Devamı

Time 1923ten İtibaren Moda İkonları

Anna Wintour 1949

Moda dünyasının yeni yetenekleriyle de elbette kitleleri etkilemeye devam ediyor. Tasarımcılar yeni koleksiyonlarla fantastik dünyalar yaratıyor, moda haftaları dünya genelinde büyük bir üne sahip oluyor, sokak modası konusunda tüm dünyadaki kadın ve erkekler, hem cinslerine örnek olacak tarzlara bürünüyor. Moda fotoğrafçıları kampanya ve editoryal çekimleri ile modaseverleri rüya alemlerine dahil ederken, modeller cazibeleri ile herkesi kendilerine hayran bırakıyor. Marka ve tasarımcıların koleksiyon lansmanları ve sunumları ise yeni gelişen teknolojiler sayesinde her geçen gün bir adım daha öteye geçiyor.

Time 1923ten İtibaren Moda İkonları

Kate Moss 1974

Sürekli bir sirkülasyon ve gelişme halinde olan moda sektörü, gelişen dönemlerde daha çok "stil ikonu" ile tarihine yeni isimler ekleyecek. Bizler internet mecrasının kullanıcıları ve takipçileri elbette, yeni koleksiyonları, sezonları, tasarımcı ve moda sektörünün içinde yer alan herkesi takip etmeye devam edeceğiz!.

Moda dünyası için daha nice 100 yıllar diliyoruz!.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar