StilSteve Madden 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyon

Steve Madden 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyon

16.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte çoktandır çorapsız ayakkabılarımızla dolaşmaya başladık. Ancak, halen yağmurun etkileri devam ederken açık ayakkabılara geçemedik, güneş biraz yüzünü gösterdiğinde eminiz ki herkes özellikle yaz festivallerinde ve plajlarda birbirinden renkli sandaletleriyle rahatça dolaşacak...

Steve Madden 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyon

Steve Madden 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyon

Haberin Devamı

Steve Madden, bu noktada devreye giriyor ve yaz aylarında rahatlığını-şıklığını düşünenler için birbirinden renkli modellerini vitrinlerine taşıyor. Neon renkleriyle oldukça canlı geçecek olan yaz sezonu, biraz da egzotik dokuların hakimiyetinde olacak gibi gözüküyor. Canlı renkleriyle Steve Madden koleksiyonunda düztabanlı ve boncuk detaylı ayakkabılar da böylece daha çok dikkat çekiyor.

Steve Madden 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyon

Tasarımlarıyla modaya yön veren Steve Madden’ın gündelik hayatın her anına uyum sağlayan sandaletleri, yeni sezonun vazgeçilmezi olacak. Zincir detaylarla süslenen parmak arası sandaletler, sıcak yaz günlerinde ideal seçim olurken cezp edici renkleriyle de farklı kıyafetlerle kombinlenebiliyor. Koleksiyonda sezonun en canlı renklerinden mavi, sarı ve kırmızının hakim olduğu modellerde kendini gösteren boncuk detayları ise göz dolduruyor.

Haberin Devamı

Steve Madden 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyon

Steve Madden tutkunları yaz akşamlarında düzenlenen partilerde de şıklığı elden bırakmıyor. Zarif siyah taşlı sandaletler, özel gecelerde kadınların vazgeçilmezi olurken dore renkli pullu modeller ise yazın ışıltısını yansıtıyor.

Henüz yazlık ayakkabı alışverişine çıkmayanlar için alternatif olacak Steve Madden, rahat ve kullanışlı ayakkabı tercih edenlerin uğraması gereken markaların arasında geliyor.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar