7-13 Kasım Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

7 Kasım haftası, Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması'nın etkisi altında, zorlu bir hafta olacak. Hafta sonuna doğru daha yumuşatıcı açıların varlığı sebebiyle, önemli kararlarımızı ve görüşmelerimizi hafta sonuna bırakmak da fayda var.

7 Kasım Pazartesi haftaya finansal konularda sorunlarla başlayabiliriz. Ay Boğa burcunda ilerlerken daha güvende hissetme ihtiyacında olacağız. İkili ilişkiler için de zorlayıcı bir gün olacağından olayları çok üstelememek daha iyi olabilir.

8 Kasım Salı Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, huzur ve güven ararken tam tersi, ani değişimlerle karşılaşabileceğimiz bir Ay tutulması. Hızlı ve beklenmedik şekilde değişecek şartlar bize güven bulmamız için sonlandırmamız gereken konuları gösterecek. Retro konumdaki Mars, geriye dönük kayıplarımızı, hatalarımızı telafi edebilmemiz için bu konuları tekrar önümüze düşürecek.

Haberin Devamı

9 Kasım Çarşamba olaylar planladığımızdan farklı gelişebilir. Değişen durumlara fevri tepkiler de verebiliriz, farklı çözümler de geliştirebiliriz. Bu yüzden ani çıkışlardan ve söylemlerden uzak durmaya gayret edelim.

10 Kasım Perşembe ve 11 Kasım Cuma Ay İkizler burcunda ilerleyecek. İki gün boyunca iletişim içinde olmayı isterken kendimizi kısıtlanmış, engellenmiş hissedebiliriz. Özellikle otorite olarak gördüğümüz kişilerle fikir çatışmaları yaşayabilir, baskıcı davranışlardan rahatsız olabiliriz.  Perşembe ve cumayı daha çok ilişkilerimizdeki sorunları çözümlemek, yaratıcı faaliyetlerle ilgilenerek, iletişimimizde merhametli olmaya çalışarak değerlendirebiliriz.

Hafta sonu ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve daha duygusal, romantik davranma eğiliminde olacağız. Hem sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek hem de içe dönüp ruhsal çalışmalar yapmak için uygun günler. Sezgilerimiz yüksek olacak. Ailemizle ve yakın hissettiğimiz kişilerle vakit geçirmek bize kendimizi iyi hissettirecek.

7 Kasım haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Giderlerinizle ilgili düzenleme yapma ihtiyacı hissedeceğiniz bu hafta finansal konularda planda olmayan gelişmeler yaşanabilir. İleri dönük beklentilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Hafta sonu psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissettirecek, dönüşüm yaşatacak olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

İkili ilişkilerinizde üstlendiğiniz sorumlulukları masaya yatırabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu hafta arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. İş hayatında da meydan okumalar, rekabetçi tutumlar gündeminizde olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Günlük akışınızda, çalışma düzeninizde bazı değişikliklere gitmek durumunda kalacağınız bu hafta olaylar bazen kontrolünüz dışında cereyan edebilir. Yurt dışı ile ilgili işler de gündeminizde olacak. Hafta sonu ise kendinizi daha rahatlamış ve keyifli hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Sosyal çevrenizde beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bu hafta, aşk hayatınızda kriz yaratan bazı konuları çözmeniz gerekecek. İkili ilişkilerinizde göz ardı edilmiş konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise çocuklarınızla, keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenmek size iyi gelecek.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

İş hayatınızda yaşanacak değişimler ikili ilişkilerinizdeki düzeni yeniden yapılandırmanızı gerektirebilir. Evinizle ya da ebeveynlerinizle ilgili bazı konular da gündemde olacak. Hafta sonu ise ailenizden alacağınız destek size yalnız olmadığınızı hissettirecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Eğitimde ya da yurt dışı bağlantılı konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda gündeme gelen konulara karşı daha ön yargısız yaklaşmaya özen gösterin. Hafta sonu ise özel hayatınızda romantik ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Başkalarından gelen paralarla, borçlarla, giderlerle ilgili durumların ön planda olacağı bu hafta kendinizi geri planda kalmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınıza ya da çocuklarla ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Hafta sonu aile içinde daha rahat hissedecek ve evinizle ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

İkili ilişkilerinizin gündemde olacağı bu hafta ebeveynlerinizle ilgili sorunlu konuları da halletmeniz gerekebilir. Vermiş olduğunuz bireysel kararlarınızı sorgulayacaksınız. Hafta sonu ise aşk hayatınızda güzel gelişmeler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY

Sağlıkla ya da günlük düzeninizle ilgili konularda beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bazı konuları sonlandırmak durumunda kalacaksınız. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz sizi zorlayabilir. Hafta sonu içinize dönmek, yalnız kalmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Çocuklarınızla ya da aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişen olayların yaşanabileceği bu hafta maddi konularla da ilgilenmeniz gerekecek. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Hafta sonu ise yakın çevrenizle, arkadaşlarınızla olmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVA

Bu hafta ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili konular ön planda olacak. Üstlendiğiniz sorumluluklar sebebiyle kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Hafta sonu işinizle veya maddi konularla alakalı güzel gelişmeler olabilir.

YÜKSELEN BALIK

Bu hafta iletişimle ya da eğitimle ilgili konularda, yapılacak anlaşmalarda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sizin dışınızda gelişen olaylar yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi etkileyebilir. Hafta sonu ise yaşadığınız olaylara daha merhametli bir açıdan yaklaşıp kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Hepimize dengemizi koruduğumuz ve huzurlu hissettiğimiz bir hafta olması dileğimle...