Yengeç’te yeniay maddi konulara vurgu getiriyor

Yeniayda mücadele gezegeni Mars’ın öne çıktığını görüyoruz.

Sevgili okurlar, 6 Temmuz’da Yengeç burcunda yeniay gerçekleşirken, Boğa burcu yükselmekte. Yeniaylar yeni gelişmeleri, başlangıçları gösterirler. Bu dönemde gündemimizde istikrar, güven arayışı ve maddi konular daha fazla dikkat çekmekte. Özellikle mücadele gezegeni Mars’ın Boğa burcunda olması bugünlere bazı huzursuzluklar, güven ve istikrar konusunda yıpranmalar getirmekte. Mars savaş gezegeni olduğu için Boğa burcunda maddi konular, imkanlar ve destekler konusunda gerginliklerin ya da tartışmaların olduğunu anlatıyor.

Haberin Devamı

Diğer yandan bu dönemde duygusal güven ve ailevi konular da gündemimizde yer alıyor. İlişkileri açıklayan Venüs sevdiklerimize, eve yönelik konulara daha fazla çaba gösterebileceğimizi ifade ediyor. Bugünlerde yakın çevremizde, aile ortamında bir arada olma duygusu ve paylaşımlar dikkat çekmekte. Tüm bu konularda daha sorumlu ve bağlı kalma çabası içindeyiz. Bugünlerde ailemizle, duygusal ortaklık kurduğumuz kişilerle daha fazla yakınlaşma imkanı bulabiliriz.

Tüm bu koşullar belirli bir cesaret, yenilik ve kendimize güven duymamızı da gerektiriyor. Zira en son Nisan ayında Koç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması son aylarda yeni adımları ve gerekirse tek başına ilerlemenin önemli olduğunu anlatıyor. Şimdi bugünlerde bu yönde kendimize daha sağlam bir temel sağlamak durumundayız. Bu temeli de kendi içimizde, ailemizde ya da duygusal zeminimizde bulabiliriz.

Yeniay size neler getirmekte?

Önümüzdeki iki hafta içinde eğer yükselen burcunuz Koç ise eve yönelik istekler ve çabalar, yeni adımlar dikkat çekmekte. Bu dönemde eve yönelik masraflar ya da maddi açıdan huzursuzluk yaratabilecek durumlara daha fazla odaklanabilirsiniz. Eğer Boğa ise bu dönemde yakın çevrenizde hareketlilik, görüşmeler ve iletişim daha hızlı ilerliyor olabilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Ayrıca bugünlerde önemli kişisel girişimler de var. Ancak daha sakin kalmaya da çalışın. Eğer İkizler bugünlerde maddi kaynaklarınız, para durumunuz ve işle ilgili gelişmelere daha çok odaklanabilirsiniz. Bu dönemde bazı riskli durumlar, kimi zaman kontrol dışı ya da tam olarak kontrol edemediğiniz gelişmeler, aksilikler de gündeme gelebilir. Eğer Yengeç ise bu dönemde kendinize zaman ayırmanız, kendi isteklerinizi ortaya koymanız zor olmayacak. Yenilik yapma konusunda daha isteklisiniz. Aynı zamanda gruplar, arkadaşlıklar da sizi meşgul edebilir. Eğer Aslan ise bu dönemde hassasiyet içeren konular, ailenizden ya da sizi psikolojik açıdan etkileyen durumlardan kaynaklanan gelişmeler, kimi zaman gizli kalmış olaylar dikkat çekebilir. Bu dönemde işte üstlerinizle ilgili konularda, hedeflerinizde bazı çatışmalar, güvensizlikler yaşanabilir. Eğer Başak ise bu dönemde ailenizle, sevdiklerinizle daha olumlu konular üzerinde bir araya gelebilir, gelecek yönünde fikirler ortaya koyabilirsiniz. Uzakları, medyayı ya da eğitiminizi ilgilendiren işlere de çaba sarfedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde ailevi konuları, işinizi ya da konumunuzu ilgilendiren önemli konulara vurgular ve başlangıçlar söz konusu. Ancak bu dönemde ortak parasal konular, yatırımlar ya da eşinizden, başkalarından beklediğiniz paralar, maddi kaynaklar bazı huzursuzluklar da getirebilir. Eğer Akrep ise bu dönemde yeni çevreler, yabancılar ve yolculuklar hayatınıza olumlu bir canlılık ve motivasyon getirebilir. Ancak ilişkilere, karşıtlık ya da muhalefet içeren durumlara özellikle dikkat etmelisiniz. Çatışmalı durumlar alevlenebilir. Eğer Yay ise bu dönemde ailenizi, hassasiyetleri içeren konular sizi psikolojik açıdan değişime uğratabilir. Belirli endişeleri ya da huzursuzlukları aşmaya çalışacaksınız. Bu dönemde sağlık, düzen ve iş konularında yorucu durumlar söz konusu olabilir. Eğer Oğlak ise bu dönemde eşinizi, ortaklıkları ve anlaşmaları ilgilendiren konularda yeni gelişmeler var. Aynı zamanda aşkta ya da tutkulu olduğunuz yaratıcı konularda kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Eğer Saka ise bu dönemde zaman alan uğraşlar, ailenize ya da sevdiklerinize yönelik çabalar, iş ortamınızla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Özellikle evinizi ve yerleşimi ilgilendiren konulara daha fazla çaba sarfedebilirsiniz. Eğer Balık ise bu dönemde sevdiklerinizle olumlu atmosfer, rahatlık ve mutluluk içeren gelişmeler var. Çocuklarla ilgili konular da öne çıkabilir. Düşüncelerinizi yaratıcı yönde daha istekli şekilde ortaya koyabilir ve görüşmeler içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı