Dolunay birikmiş enerjileri ve tepkileri öne çıkarıyor. Bugünlerde yeniliğe ayak uydurmak ve cesaret göstermek önemli.

Sevgili okurlar, 19 Ağustos Pazartesi günü Saka burcunda gerçekleşecek olan dolunay bu dönemi son derece riskli kılıyor. Dolunayın Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığını ve aynı zamanda 1/12’lik haritada da değişken burçların son derecelerinde büyük bir kare oluşturduğunu görüyoruz. Kare açılar yüksek enerji ortaya çıkaran görünümler ve eyleme geçirici yönleri vardır. Uranüs ise astrolojide ani olayları, başkaldıran, beklenmedik şekilde değiştirici olan koşulları anlatır. Bu gezegen çoğu zaman birikmiş gerginliklerin boşaldığı zamanlara işaret eder.

Haberin Devamı

Dolunaylar aynı zamanda önemli sonuçlara, değerlendirme zamanlarını anlattığı için bugünlerde muhasebe yaptığımız pek çok önemli durum ile karşılaşabiliriz. Bu kararlarımız kendi yaratıcılığımız, özgürlük isteğimiz ve eski koşullardan kurtulma isteğimizle ilgili önemli sonuçlar da getirebilir. Dolayısı ile bu dönemde bizi hareketlendiren, tepki verdiğimiz konulara özen gösterelim. Koşulların aynı kalacağını düşünmek ya da değişime direnmek yerine daha esnek olmalıyız. Çoğu zaman cesaret göstermek, yeni koşullara uyum sağlamak bize daha fazla hareket olanağı sağlayacak. Nitekim dolunay haritasında Koç burcunun yükseldiğini görüyoruz. Bu dönemde daha girişken ve yenilikçi bir tavır almak durumundayız.

Bu dolunay sizi nasıl etkiliyor?

Eğer yükselen burcunuz Koç ise gelecek plan ve beklentileriniz yönünde yeni bir karar ve değerlendirme yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde yenilikler gündeme gelebilir. Oldukça hızlı davranışlar içindesiniz. Boğa ise bu dönemde işinizde, toplum önünde sizi daha belirgin kılan ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmeniz daha faydalı olacak. Elde olmayan, ani durumlar ya da gizli şeyler de gündeme gelebilir. İkizler ise bugünlerde uzaklarla ilgili konular, kendinizi geliştirme yönünde atabileceğiniz adımlar dikkat çekiyor. Pek çok konuyu anlama yönünde bir değerlendirme yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız da sizi harekete geçirebilir. Yengeç ise bugünlerde parasal konulara ve sizi değişime yönelten durumlara dikkat edin. Bir kriz yeniliğe yol açabilir. Bu değişiklikleri işiniz yönünde de ortaya koyabilirsiniz. Aslan ise bu dönemde görüşmeler, ilişkiler sizi yeni kararlara yöneltebilir. Evlilikte ve işinizde yeni konulara uyum sağlamak durumunda olabilirsiniz. Cesaret ederek ortaya koyabileceğiniz pek çok fırsat var. Başak ise bu dönemde iş ortamında, düzen ve sağlık konularında biraz daha uyanık olmalısınız. Kimi zaman sağlık, beden açısından risk içeren durumlara dikkat etmek gerekiyor olabilir.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise aşkta ve yaratıcı olduğunuz konularda daha fazla heyecan, yenilik ve ani uyanışlar dikkat çekebilir. Bugünlerde karşılıklı konulara, ilişkilere önem vermek durumundasınız. Çocuklarla ilgili konular da gündeme gelebilir. Akrep ise bu dönemde evde ani değişiklikler, ailenizi, yerleşiminizi ilgilendiren konularda sonuçlar söz konusu olabilir. Sağlık ve genel düzeninizi ilgilendiren koşullara daha çok önem verin. Yay ise bugünlerde yakın çevrenizde, uzaklarla, yabancılarla ilgili konularda yenilikler olabilir. Kendinizi daha cesur ifade edebileceğiniz günlerdesiniz. Düşüncelerinizi daha açık şekilde ortaya koyabileceksiniz. Oğlak ise bu dönemde işiniz, kaynaklarınız ve finansal konularda bazı sonuçlar gündeme gelebilir. Parasal alanda riskli işler dikkat çekebilir. Ayrıca bugünlerde evinizi, yerleşiminizi ilgilendiren bir hareketlilik de söz konusu olabilir. Saka ise bu dönemde kişisel alanda ve ilişkilerinizde belirli sonuçlar ve muhasebeler içinde olabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni adımlar, istekler de dikkat çekebilir. Yılın bu dönemde pek çok alanda önemli sonuçlar var. Balık ise bu dönemde iş, hizmet ve sağlık konularına daha çok özen göstermeniz mümkün. Koşullar sizi bekletebilir. İş ve parasal konularda çaba içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı