Gökyüzünde büyük kare var

Bugünlerde koşullar bizi aynı anda birden fazla cephede meşgul ediyor. Aşırılıklara dikkat edelim.

Sevgili okurlar, Ağustos ayı astrolojik hava açısından da sıcak ve yoğun bir ay. Bu dönemde gökyüzünde büyük bir kare gerçekleşmekte. Başka bir deyişle İkizler, Başak, Yay ve Balıık burçları arasında, kısa süreliğine de olsa büyük bir kare açı oluşucak. Burada en dikkat çekici kombinasyonlardan birisi Mars ve Jüpiter’in İkizler burcunda birleşmesi. 14 Ağustos’ta gerçekleşecek olan bu birleşme sırasında Ay da karşıt Yay burcunda olacak. Venüs ise Başak’ta Satürn ile karşıt duruyor. Kısaca Ağustos’un ortasında, değişken burçlarda dört bir yana gerilen bir gökyüzü görmekteyiz. Kuşkusuz bu görünüme dikkat etmek faydalı olabilir.

Haberin Devamı

Mars-Jüpiter birleşimleri yüksek enerji, cesaret, askeri konular ve risk almakla yakından ilişkilidir. Bu iki gezegenin yanyana gelmesi çoğu zaman kraliyet, savaş ve zafer temaları ile birlikte anılır. Değişken burçlar, özellikle İkizler hareket, iletişim, oynaklık ve esneklikle ilişkilendirilir. Bu dönemde kendimizi ne ölçüde rahat anlattığımız, anlaşıldığımız, hızlı ve esnek olduğumuz büyük önem taşıyor. İletişimde, görüşmelerimizde, hareket halinde, yolculuklarda yüksek enerjiler var. Daha hızlı, daha kıvrak ve iletişim açısından keskin ve gürültülü olabiliriz. Ancak bir yandan inançlarımız, ideolojiler, dini konular ve medyaya ait gelişmeler daha tartışmalı, gergin ve abartılı olabilir. Bu dönemde yabancılarla ilgili gelişmelere, kimi zaman bizi fanatikleştirebilecek koşullara, aşırılıklara dikkat etmeliyiz.

Eğer bu yüksek enerjiyi yapıcı yönde kullanabilirsek daha iyi bir iletişim kurarak, kendimizi daha iyi ve güçlü şekilde anlatmış olacağız. Eğer bilinçsizce davranırsak bu aşırı enerjinin, iddialaşmanın, fikirlerde, inançlarda abartının söz konusu olduğu, kaynaklarımızı çarçur ettiğimiz ve fazlası ile gerildiğimiz, riskli koşullarla karşılaşabiliriz.

Büyük kare sizi nasıl etkileyebilir?

Özellikle 14 Ağustos civarında belirli konularda daha özenli, dikkatli ve uyanık olmak gerekiyor. Bu konular yükselen burcunuza göre değişebilir. Eğer yükseleniniz Koç ise yakın çevrenizle görüşmelerde, iletişim, hareket ve yolculuk içeren konularda yüksek enerjiler ortaya çıkıyor. Riskli işlere, kardeşlerle ilgili konulara ve sözlerinize özen göstermelisiniz. Boğa ise bugünlerde para konulara, gelirlere ve harcamalara daha enerjik bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Düşüncelerinizde aşmanız gereken sınırlar, engeller olabilir. İkizler ise bugünlerde enerjiniz çok yüksek. Hem fiziksel hem de ruhsal açıdan heyecanlı olabilirsiniz. Ancak bir yandan da sorumluluklarınızı, işinizi ve yüklerinizi de daha iyi yönetmek durumundasınız. Yengeç ise bu dönemde düşüncelerinizi toparlamaya özen gösterin. İş ve çalışma konularındaki yoğunluklar sizi fazla gerebilir. Olaylarla karşılaşırken, daha yavaş ve sakin bir strateji izleyin. Aslan ise bu dönemde sosyal alanda, arkadaşlıklar içinde ve aşk hayatınızda yüksek enerjiler var. Daha popüler olabilirsiniz. Ancak finansal yükleri de görmezden gelemeyebilirsiniz. Başak ise bugünlerde işte ve hedeflerde daha etkin, hızlı ve cesur davranabilirsiniz. Karşılıklı konular, görüşmeler ise sorumluluk gerektiriyor. Bu dönemde yoğun bir hareketlilik ve yolculuklar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuz Terazi ise uzaklarla, eğitimle, yabancılarla ilgili gelişmeler büyük fırsatlar ve heyecan sunmakta. Fikir ve inançlarınızda daha sakin kalın. Düzen, çalışma ortamı ve işe yönelik konularda daha sabırlı olmalısınız. Akrep ise bugünlerde işte ve parasal konularda yeni fırsatlar, finansal işler gündeme gelebilir. Borç ve alacakları daha soğukkanlı yönetmeli ve aşkta da iyimserliğinizi kaybetmemeye bakmalısınız. Yay ise bu dönemde hayatın pek çok cephesinde hareket ve hız var. Eşinizle, ortağınızla

Haberin Devamı

ilgili adımlar harekete geçirici olabilir. Evden, aileden gelen sınırlamaları daha iyi yönetebilirsiniz. Tartışma içerebilecek koşullara dikkat edin. Oğlak ise iş ortamında, altınızda ya da yanınızda çalışanlarla ilgili gelişmeler, yoğunluklar ve hızlı değişiklikler dikkat çekmekte. Kafanızdakileri toparlamak ve organize etmek için büyük bir çaba içinde olabilirsiniz. Saka ise bugünlerde aşkta, keyif veren eğlenceli konularda, çocuklarla daha fazla meşguliyet ve canlılık söz konusu. Spekülatif ya da riskli işlere girebilirsiniz. Ancak maddi alanda daha planlı davranmak durumundasınız. Balık ise bu dönemde ev ve aile cephesinde değişiklikler, hareket ve evde meşguliyetler dikkat çekebilir. Aynı zamanda eşinizle ilgili konulara daha ciddi bakmak gerekebilir. Toprak ve ailevi işler sizi daha fazla harekete geçiriyor.