Çok zorlayıcı bir dolunay

Son derece kritik ve tepkilerimize özellikle dikkat etmemiz gereken günlerdeyiz

Sevgili okurlar, 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay her açıdan şiddetli, savaş yanlısı koşulları tetikliyor. Bu dolunayda gökyüzünden öncü burçlarda büyük bir kare görmekteyiz. Öncü burçlar başlatıcı enerjileri ile bilinirler. Özellikle Koç burcu risk almak ve adım atmakla ilişkilidir. Ancak daha tehlikeli olan savaş gezegeni Mars’ın bu dönemde güven, korunma ve aşırı duyarlılık gösteren Yengeç burcunda olması. Zira Mars bu burçta düşük durumda, daha fazla olay çıkarıcı ve olumsuz bir şiddet ortaya koyma eğilimindedir. Dolayısı ile bu dönemde bizi hassas olduğumuz alanlarda tetikleyen gerginlikler var. Bu resme Oğlak burcunun son derecesindeki Plüton’u da eklediğimizde, büyük resim bu dolunayın zorlayıcı, adeta üzerimizde baskı kuran bir güç oluşturduğunu, dönüştürücü sonuçları olabileceğini anlatıyor.

Haberin Devamı

Dolunaylar önemli sonuçlar, muhasebeler getiren zamanlardır. Koç burcundaki dolunaylar acilen ilgilenilmesi gereken konuları, girişim ve isteklerimizle ilgili değerlendirmeleri ortaya çıkarırlar. Bu dönemde özellikle ilişkiler alanında bizi meşgul eden konular hız kazanıyor. Ancak tepkilerimize özellikle dikkat edelim. Özellikle duygusal alanda, ailevi konularda yeteri kadar ifade edilmemiş ve birikmiş olan isteklerimiz ve arzularımız bugünlerde ani şekilde ortaya dökülerek, kontrol edilmesi zor durumlara, tartışmalara yol açabilir. Dolunay döneminde karşı karşıya duran Mars ve Plüton ise şiddet eğilimini ve yıkıcı enerjiler özellikle daha fazla dışsallaştırabilir.

Dolunay haritasında Oğlak burcunun yükseliyor olması ise bu dönemde bizi sorumlu kılan konulara, iş hayatımıza daha dikkatli bakmak durumunda olacağımızı anlatıyor.

Bu kritik dolunay sizin için hangi konuları öne çıkarıyor ?

Önümüzdeki iki hafta içinde, eğer yükselen burcunuz Koç ise şahsi alanda atacağınız adımlar, girişimler ve istekler öne çıkmakta. Evde ve ailedeki konulara, mesleki gelişmelere daha fazla dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Eğer Boğa ise kimi zaman gizli kalan şeyler, riskler ya da kontrol edilmesi zor olan durumlar dikkat çekebilir. Yakın çevrenizdekiler ve kardeşlerle ilgili konular hassas olabilir. Uzaklarla, eğitimle ve yolculuklarla ilgili konulara da zaman ayırabilirsiniz. Eğer İkizler ise bugünlerde gruplar içinde, arkadaşlar arasında ve gelecekle ilgili bir beklentilerinizle ilgili önemli sonuçlar yaşanabilir. Bu konuda maddi durum ve harcamalar daha hassas bir hale gelebilir. Eğer Yengeç ise bu dönemde iş hayatınızda, meslekte ve toplum önünde önemli sonuçlar ve değerlendirmeler dikkat çekmekte. Büyük girişimler içinde olabilirsiniz. Ancak bazı karşıtlıklara ya da aksamalara da özen göstermek gerekiyor. Eğer Aslan ise bugünlerde uzaklarla, yabancılarla ya da inançlar, yayıncılık ve eğitimle ilgili sonuçlar, değerlendirmeler dikkat çekebilir. Kimi zaman gizli kalan şeylere, aksiliklere dikkat edilmeli. Bu dönemde fazla uğraş ve bedensel açıdan zorlayan durumlar da gündemde olabilir. Eğer Başak ise bu dönemde kriz çıkaran konular, borç ve alacak durumunuzu ya da eşinizin maddi durumunu ilgilendiren sonuçlar gündeme gelebilir. Aşkta ve gelecek ümitlerinizde daha yapıcı düşünmeye çalışın. Çocuklarla ilgili gelişmeler de gündeminizi meşgul edebilir.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde eşinizle ilgili gelişmeler, evlilik hayatınız ve aynı zamanda ortaklıklar, ilişkiler hassas bir dönemde ilerlemekte. Bu konularda önemli sonuçlar ortaya çıkarken, işte ve evlilikte tartışmalı durumlara dikkat ediniz. Evi, ailenizi ilgilendiren konular öne çıkıyor. Eğer Akrep ise çalışma ortamınızı, sağlık ve düzen konularını ilgilendiren konular dikkat çekiyor. Yolculuklarda daha dikkatli olmaya çalışın. Aynı zamanda yakın çevrenizdekiler, kardeşler ve belgelerle

Haberin Devamı

ilgili gelişmeler de dikkatinizi çekebilir. Eğer Yay ise bu dönemde aşkta ve sevdiklerinizle ilgili muhasebeler gündeme gelebilir. Riskli yatırımlar, finansal işler ve kriz çıkarabilecek durumlarla ilgilenebilirsiniz. Maddi durumunuz hakkında daha önemli olacaksınız. Eğer Oğlak ise bu dönemde evinizi, ailenizi ve iç dünyanızı ilgilendiren hassasiyetler öne çıkıyor. Evlilikte ve genel olarak ilişkilerinizde daha sakin düşünmeye bakmalısınız. Kişisel alanda yeni adımlar var. Eğer Saka ise bu dönemde düşüncelerinizi anlatmak, yazmak ve tasarlamak konusunda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. İletişimde, görüşmelerde hızlı değerlendirmeler mümkün. Kimi zaman aksilikler, kontrol edilmesi zor olan durumlar dikkat çekebilir. Eğer Balık ise bu dönemde maddi durumunuz, kaynak ve gelirleriniz konusunda sonuçlar alacaksınız. Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha yapıcı düşünmeye çalışmalısınız.