Aslan’da yeniay neler anlatıyor?

Kişisel gücümüzü ve kendimize güvenimizi doğru tartmaya bakalım.

Sevgili okurlar, yarın Aslan burcunun 12 derecesinde, Yay dekanında, 0 derece Oğlak dwadında bir yeniay meydana geliyor. Aynı zamanlarda Merkür de geri hareketine dönmek üzere. Tüm bunlar ne anlama geliyor, bu yeniay bize neler anlatıyor, birlikte inceleyelim. Yeniay yeni bir niye başlangıç ve düşünce gibi görülebilir. Aslan burcundaki yeniay güven kazanmak, yaratıcı yönlerimizi ortaya koymak ve kendimizi ifade etmemiz yönünde güçlü bir motivasyon oluşturmakta. Bu dönemde inandığımız konularda, kendimizi geliştirme yönünde daha istekli ve hevesli davranabiliriz. Fikirlerimiz, inançlarımız yönünde de oldukça ateşli olabiliriz ve bu durum kimi zaman gereksiz abartılara dahi yol açabilir.

Haberin Devamı

Bu dönemin dikkat çeken bir özelliği de eksik kalan şeyleri görmek ve tamamlamak üzerine olacak. İletişim gezegeni Merkür Başak’ta artık gerilemeye başlıyor. Özellikle işle, organizasyonla ilgili konularda ekstra dikkatli olalım. Bazı detayları atlamış olabiliriz. Ayrıca bugünlerde sağlık, düzen ve hizmet içeren konularla daha çok uğraşacağız. Hatalı olduğumuz, eksik kaldığımız yönlerimizi daha iyi anlayacağız. Bu süreçte düşüncelerimizde, ilişkilerimizde daha düşünceli ve detaylı olma eğilimindeyiz. Olaylara pratik bakmak, bir işçi gibi çalışmak, uğraşmak gerekiyor.

Diğer yandan yeniay haritasında Akrep burcunun yükseldiğini görüyoruz. Bu burç gündemimize yoğunlaşma, değişim ve kontrol getiren, kimi zaman endişe ya da zihinsel açıdan vesvese yaratan durumlara işaret edebilir. Yanlış değerlendirmelere gitmemek için çok önemli kararlar vermek yerine, düşüncelerimizi kendimize tutmamız daha yararlı olacak.

Yeniay size neler getirmekte?

4-19 Ağustos arasında, eğer yükselen burcunuz Koç ise sevdiklerinizl çocuklarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hayatın keyifli yönlerine bir vurgu olmakla birlikte, bu dönemde bazı değişiklikler yakın çevrenizde, düşüncelerinizde endişelere de yol açabilir. Boğa ise bu dönemde evinizle, yerleşim ve ailevi konularla daha fazla ilgilenme getiriyor. Yaratıcı olduğunuz bir konuda eksik kalan yerleri tamamlayabilirsiniz. Ayrıca karşılıklı konular, harcamalar daha özenli olmanızı gerektirebilir. İkizler ise bugünlerde yakın çevrenizde daha fazla hareket, görüşme ve evde meşguliyetler dikkat çekebilir. Oldukça hareketli ve girişkensiniz ancak fiziksel açıdan sizi test eden, yoran durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Yengeç ise bu dönemde gelir kaynaklarınız, parasal imkanlarınız üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Zihinsel açıdan üretken olabilirsiniz. Dikkat gerektiren konular artıyor. Ayrıca size keyif veren konulara, aşka daha fazla yönelebilirsiniz. Ancak gizli kalan durumlar da dikkat çekebilir. Aslan ise bu dönemde kendinizi ortaya koymak, yeni adımlar atmak niyetindesiniz. Parasal konularda, kaynaklarımızla ilgili konularda biraz daha özenli olun. Evinizi, ailenizi ilgilendiren durumlarla da yakından ilgilenebilirsiniz. Başak ise bu dönemde hem bitişler hem de yeni istekler, değişiklikler dikkat çekmeye başlıyor. Özellikle işle ilgili konularda mücadele öne çıkarken, yakın çevrenizdekilerle iletişim, görüşmeler ve kardeşlerle ilgili gelişmeler de dikkatinizi çekebilir.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bugünlerde gelecek yönünde yeni planla ümitler geliştirmek mümkün. Ancak bazı beklemeler, hesapta olmayan durumlar, aşkta ve ilişkilerde kapalı kalan olaylar gündeme gelebilir. Maddi durumunuz ve destek bulmak konusunda daha fazla çaba sarfedebilirsiniz. Akrep ise bu dönemde iş hayatında daha etkin ve girişimci olabileceğiniz imkanlar doğuyor. Gruplar içinde daha fazla çaba içindesiniz. Kişisel alanda gücünüzü ortaya koymanız zor değil ancak çift durumlar kafanızda karışıklıklara neden olabilir. Yay ise bu dönemde yeni insanlar, yeni düşünceler

Haberin Devamı

gündeme geliyor. İş hayatında, anlaşma gerektiren konularda bazı eksiklerin farkına varabilirsiniz. Bu dönemde gizlide kalan ya da hesapta olmayan durumlara, kimi zaman kıskançlıklara dikkat etmelisiniz. Oğlak ise bu dönemde duygusal açıdan yenilenme ve değişim gereği var. Yeni yerler, uzaklar ve yabancılarla ilişkiler size yeni bir yön gösterebilir. Düşüncelerinizde daha etkinsiniz ancak fiziksel açıdan risk oluşturabilecek durumlara da dikkat etmelisiniz. Saka ise bugünlerde önemli muhasebeler, değerlendirmeler ve sonuçlar gündeme geliyor. İlişkilerinizde yeni bir tavır içine girebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan detaylar olabilir. Ayrıca sorumluluklara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Balık ise bu dönemde çalışma hayatınızda meşguliyetler ayrıca karşılıklı görüşmeler, anlaşmalar dikkat çekiyor. Bu konularda bazı eksiklikler ya da beklemeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde uzaklarla, yabancılarla ilgili gelişmeler de sizi hareketlendirecek.