Akrep’te yeniay gerçekleşiyor

Bizi duygusal açıdan konsantre eden ve sorumlu kılan yeni koşullar doğuyor

Sevgili okurlar, 1 Kasım’da Akrep burcunda yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay derinlik, sezgiler ve bizi psikolojik açıdan bağlayan konularda oldukça dikkat çekici bir atmosfer yaratmakta. Su elementi derinlikler, gizler ve sessizlikle ilişkilidir. Akrep burcundaki yeniay mücadele, dönüşüm ve kendi içimizdeki gücü bulmakla ilgili temaları öne çıkarıyor. Doğal olarak bu burç yıkıcı, zorlayıcı ve ölüm-yeniden doğum gibi koşulları da barındırdığı için bu dönemde hayatımızda bizi huzursuz eden, psikolojik açıdan meşgul eden olaylarla da karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

Bu yeniay ülkemizin beşinci evinde gerçekleşmekte. Bu ev çocuklarla ilişkilidir. Son aylarda gündeme gelen konular çocuklarla ilgili inanılmaz şiddet olaylarını, acımasızlığı ve kötülüğü gündeme getirdi. Bu süreçte transit güney ay düğümünün ülkemiz haritasında Mars’ın üzerinde olması, Mars’ın ülkemizin beşinci evini (Akrep) yönetiyor olması bu yıkıcı ve acımasız enerjileri daha belirgin şekilde ortaya koydu. Şimdi bu yeniay altında umalım sözünü ettiğimiz konuların üzerine güçlü bir şekilde gidilebilir. Bu yeniay bizi duygusal açıdan derinden etkileyen olayları sorumlu şekilde ele alabileceğimize işaret ediyor.

Kendi kişisel alanınızda da bu dönemde psikolojik açıdan bağlayıcı nedenler, derinlik ve sorumluluk isteyen konular yönünde pek çok meşguliyetin, ciddi düşüncelerin ortaya çıkacağını görüyoruz. Bu dönemde gizli kalan konulara, psikolojik açıdan bizi bağlayan ve çoğu zaman yıkıcı olabilecek unsurlara önemli vurgular var.

Yükselen burcunuza göre yeniay size neler getirmekte ?

Önümüzdeki iki hafta içinde eğer yükselen burcunuz Koç ise gizli kalan konular, psikolojik açıdan bağlayıcı nedenler, eşinizin ya da ortağınızın para durumu, finansal konular dikkat çekiyor. Bu dönemde gizli kalan, kayıp getiren ya da kontrol dışı olan koşullara dikkat edilmeli. Eğer Boğa ise bugünlerde evlilik, karşılıklı konular, anlaşmalar ve davalar yönünde dikkat çekici yenilikler söz konusu olabilir. Yakın çevrenizdekiler, kardeşler ya da görüşmelerle ilgili ciddi sorumluluklar da mümkün. Eğer İkizler ise çalışma hayatınızı meşgul eden konular, sağlık ve uğraş gerektiren konular dikkat çekmekte. Bu dönemde işinizde artan sorumluluklara ve mesleki konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Eğer Yengeç ise bu dönemde aşk hayatınız, sevdiklerinizle ilgili gelişmeler, çocuklarla ilgili konular öne çıkabilir. Yaratıcı olabileceğiniz konulara zaman ayırabilir aynı zamanda yolculuklar, yabancılar ve eğitimle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Eğer Aslan ise bu dönemde ailenizi, yerleşim ve ev konularını, anne-babanızı ilgilendiren kritik konular yaşanabilir. Dönüşüm, miras ya da paylaşımlı işler de bazı endişelere yol açabilir. Eğer Başak ise bu dönemde yakın çevrenizde görüşmeler, ziyaretler, kafaca sizi meşgul eden koşullar gündeme geliyor. Bu dönemde bazı karşıtlıklar, ilişkiler daha fazla sorumluluk ve uğraş da getirebilir.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde para durumunuz, birikimleriniz ve harcamalar yönünde daha fazla çaba içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınıza yönelik gelişmeler, uğraşlar, düzen ve sağlık konuları da öne çıkabilir. Eğer Akrep ise bu dönemde şahsi adımlar, başlangıçlar ve daha fazla kararlılık gösterebileceğiniz imkanlar var. Ayrıca yaratıcı alanda ya da sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konularda daha ciddi ve sorumlu düşünebilirsiniz. Eğer Yay ise bu dönemde gizli kalan şeyler, kimi zaman kontrol dışı ya da kayıp içerebilecek durumlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda evinizle, anne-baba ya da yerleşim konuları ile de ilgilenmeniz gerekebilir. Eğer Oğlak ise bugünlerde gruplar içinde, arkadaşlar arasında ya da sosyal alanda daha fazla duygusal konsantrasyon ve değişim görülüyor. Bu arada görüşmeler, iletişim, belgeler ve ziyaretler açısından da sizi meşgul eden durumlar olabilir. Eğer Saka ise bu dönemde işinizde, sorumluluk aldığınız konularda, hedeflerinizde ve toplum önünde yeni adımlar atabilirsiniz. Kaynaklarınız, para durumunuz ve harcamalarla ilgili sorumluluklar dikkat çekiyor. Eğer Balık ise bu günlerde uzaklarla, eğitimle ya da yabancılarla ilgili gelişmeler, kendi inanç ve fikirlerinizi yaymakla ilgili konular, medya ya da yayıncılık konuları daha fazla öne çıkabilir. Şahsi alanda önemli adımlar ve başlangıçlar da söz konusu olacak.

Haberin Devamı