StilKarnaval Havasında Steve Madden

Karnaval Havasında Steve Madden

10.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dünyanın en ünlü ayakkabı markalarından Steve Madden hazırladığı rengarenk koleksiyonu ile yazı karşılamaya hazırlanıyor!..

Karnaval Havasında Steve Madden

Tasarımlarıyla modaya yön veren marka Steve Madden, hem kadınlar hemde erkekler için hazırladığı modelleriyle, son günlerde popüler olan sokak stilini yakından takip ediyor. Geniş bir renk ve model çeşitliliğine sahip bu yeni koleksiyon, bir yandan topuklulardan vazgeçmeyen ve her daim dikkat çekmek isteyenlerin , diğer yandan da rahatlığından ödün vermeden spor bir şıklığa sahip olmak isteyenlerin tercihi edeceği ürünlerden oluşuyor.

Haberin Devamı

Karnaval Havasında Steve Madden

Egzotik desenlerle renklenen dolgu topuklular, çizgi ve dantel detaylarınının bolca kullanıldığı ayakkabılar, bilekten bağlamalı topuklular, klasik dans ayakkabılarından ilham alınarak oluşturulan modeller, color-block modasından ilham alınarak oluşturulan dolgu topuklular, sezonun hit trendlerinden parıltılının hakim olduğu glitter ayakkabılardan oluşan karnaval havasını taşıyan koleksiyon, markanın satın aldığı Betsey Johnson tasarımlarıyla çarpıcı ve cesur bir havaya bürünüyor.

Karnaval Havasında Steve Madden

Steve Madden’ın bünyesine dahil ettiği çılgın tasarımcı Betsey Johnson’ın tasarımları; leopar desenler, deri dokunuşlar, parıltılı metalik renk ve desenler ve punk sandaletleriyle ön plana çıkıyor ve cezp edici renkler kullanarak seçimlerinde iddialı olmayı seven kadınlara sesleniyor.Şehirli erkeklere hitap eden Seteve Madden’ın erkek koleksiyonu ise onlara hem iş hayatında ve gece davetlerinde, hem de hazırladıkları spor kombinlerle tamamlayabilecekleri tarzda seçenekler sunuyor.

Haberin Devamı

Karnaval Havasında Steve Madden

Tasarladığı farklı boyut, renk ve tarzdaki ayakkabılar dışında, çantalarıyla da beğenimizi kazanan Steve Madden, hasır clutchları, büyük deri çantaları, rengarenk rugan çantaları ve daha çok günlük kullanıma elverişli çantalarıyla, ayakkabı konusundaki iddiasını ve ürün çeşitliliğini bu kategoride de devam ettiriyor.

Eğer siz de ayakkabı ve çantanın, kombinin en önemli tamamlayacılarından olduğunu düşünüyorsanız, Steve Madden’ın sizi bu sezon tatmin edeceğini söyleyebiliriz..
 

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar