24.03.2024 - 13:11 | Son Güncellenme:
Ödem atıcı suların başında gelen salatalık ve maydanoz suyunun yapılışı şu şekilde: 1 salatalık, 1 demet maydanoz veya kişniş, 1 limon, 1 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil, 1 yemek kaşığı aloe vera suyu, 1/2 bardak su.
Listelenen malzemelerin suyunu sıkın ve yatmadan önce içeceği tüketin. Bir ay boyunca devam edin ve ardından bir hafta ara verin. İhtiyacınız olduğu zamanlarda dönem dönem bu karışımı tüketebilirsiniz.
10 adet taze adaçayı yaprağı, 1 limon, 250 ml armut suyu (taze veya paketlenmiş), 250 ml maden suyu, 1 armut ve bir miktar buzu karıştırın
Limonu dilimleyin, armudu küpler halinde kesin ve bir sürahiye koyun. Adaçayı ekleyin.
Bir mutfak robotu veya tokmak kullanarak buzu kırın. Ezilmiş buz, armut suyu ve maden suyunu ekleyip içeceğinizi karıştırın ve afiyet olsun
500 ml greyfurt suyu (taze veya paketlenmiş), 500 ml maden suyu, 1 bardak su, 2 tarçın çubuğu, 1 anason tohumu, nane yaprakları, buz, biraz şeker. Şeker, su ve tarçını bir tavada karıştırıp şurup hazırlayın.
Şeker eriyene kadar beş ila on dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Meyve suyu, şurup ve maden suyunu bir sürahide karıştırın. Buz ekleyin ve nane ile süsleyin.