1 kilo sığır eti, 1 adet büyük doğranmış soğan, 1 demet taze kıyılmış maydanoz 1 demet taze kıyılmış kişniş, 1/2 demet taze çemen otu, 1/2 su bardağı barbunya fasulyesi (lif için gece boyunca suda bekletilmiş), 1 çay kaşığı zerdeçal tozu (anti-inflamatuar özelliğine sahip), 3-4 adet kurutulmuş İran limonu (antioksidan ve keskin bir tat içerir), 2 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiber (zevkinize göre).
Büyük bir tencerede, zeytinyağını orta ateşte ısıtın ve soğanları kızarana kadar soteleyin. Sığır eti, zerdeçalı ekleyin ve et kızarana kadar pişirin. Tencereye doğranmış maydanoz, kişniş ve çemen otunu ekleyin. Otları etle birlikte yaklaşık 5-7 dakika, hoş bir koku çıkana kadar soteleyin.
Islatılmış fasulyeleri ekleyin ve malzemelerin üstüne çıkacak kadar su ekleyin. Kaynama noktasına getirin, sonra ateşi kısın. Kurutulmuş limonları çatalla delin ve güvece ekleyin.
Kapağını kapatın, et ve fasulyeler yumuşayana kadar ara sıra karıştırarak 2-3 saat pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. İşte bu kadar basit.