Stil Emilio Pucci 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Emilio Pucci 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

31.08.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Emilio Pucci 2012 Sonbahar-Kış sezonu kampanyasıyla egzotik ve çarpıcı tasarımların yaratıcısı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor!

Emilio Pucci 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Koleksiyonlarından kampanyalara kadar her sezon kendini belli eden Emilio Pucci, takipçilerini tarihi bir evde gezintiye çıkarıyor. Baştan çıkarıcı sıyahı transparanla buluşturan markanın yaratıcı direktörü Peter Dundas, 2012 Sonbahar-Kış sezonuna sıkı hazırlanarak giriş yapıyor. Derin yırtmaçlı elbiselerle objektif karşısına geçen Valetta Amber'ı, Mert & Marcus Emilio Pucci için fotoğraflıyor. Zarafet dolu pozlarıyla markayla bütünleşen Amerikan süpermodel, aynı zamanda güz trendine çekiciliğini taşıyor.

Haberin Devamı

Emilio Pucci 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Zıtlıkların yıkıcılığından ustalıkla çıkarılan tasarımlar, bizi keskin hatların ve geometrik desenlerin oyununa davet ediyor. Karanlığın cazibesine kapılan koleksiyon, kedifenin akıcılığı ve yumuşaklığıyla davetkarlığını yansıtıyor. Mükemmel yapısıyla tende kayan şifona eklenen kristaller, koleksiyonu feminizmin doruklarına çıkarıyor. 3D etkisinde kaldığımız tasarımlarda ana renkleri siyah, gök mavisi, mor ve beyaz oluşturuyor. Özenle oluşturulmuş koleksiyonda çift taraflı yün, kadife ve ipek kullanılarak lüksün tanımı yapılıyor. Bileği kırpılmış pantolonlar, rugan trençkotlar ve smokinler maskülen ruhu ön plana çıkarırken, dize kadar uzanan çizmeler koleksiyonun kışkırtıcı parçası oluyor.

Emilio Pucci 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Erkeksi silüetlere rastladığımız kreasyon, minimal yapısıyla ağırlığını korurken, göz dolduran mimari desenleriyle ihtişamın doruklarına çıkıyor. Mozaik panoların karelerinden esinlenerek hazırlanan elbiseler, feminen ve güçlü kadın imajını yaratıyor. Cesur dekoltelere yer veren İtalyan etiketin koleksiyonunda, özel günlerde iddialı olmak isteyenler için süslü ve görkemli elbiseler yer alıyor. Transparanın gizemli cazibesine bırakılan elbiseler şık olduğu kadar özgüveni yüksek Pucci kadınını somutlaştırıyor.

Haberin Devamı

Emilio Pucci 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Süslü ve görkemli 2012 Sonbahar-Kış reklam kampanyasında başrolde yer alan Valetta Amber'dan sonra, markanın yeni sezon çalışmalarında kimin yer alacağını merakla bekliyoruz. 

Yazarlar