6 Ekim 2021 Terazi burcunda yeniay ve burçlara etkisi

Fiziksel, ruhsal, duygusal ve zihinsel gücünü idare edebilen olgun ruhları, eşsiz bir yeniay bekliyor.

İçinizdeki tutku, cesaret ve öfkeyi yaratıcı bir güce dönüştürebilirsiniz. Bu gücün doğru kullanımı iş, aşk, ilişkiler alanında ileri adımlar atmanıza ve büyük başarılar kazanmanıza vesile olabilir.

Yaşamın herhangi bir alanında irade, sabır, sükunet gösteremiyorsanız, enerjinizi aktarabileceğiniz, fiziksel aktivitelere yönelebilirsiniz. Dürtüsel davranarak riskli adımlar atmamaya özen gösterin. Yeni maceralar için istekli olmanız sizi hataya sürüklemesin. İçinizden yükselen değişim ve yenilenme arzusunun olumlu kullanım koşulu, vicdanı devre dışı bırakmamaktır.

Haberin Devamı

Terazi yeniayında etkin olacak bir diğer durum, geçmiş duygusal yaralarınızın zihninizi meşgul etmesi olabilir. Bu yarayı iyileştirmedikçe, sizi zorlayan, üzen, kışkırtan kişileri kendinize çekebilirsiniz. Özellikle ikili ilişki içinde olduğunuz eş, sevgili, ortaklar, arkadaşlar açısından uyum ve huzurun korunması bu yeniayda çok önemli. Ne kendinizin ne de karşınızdaki kişinin ihtiyaçlarını görmezden gelmemeye dikkat edin. Empatinin dozunu kaçırmadan, karşınızdaki kişinin sesini duyarak, yan yana yürüdüğünüz yeni yollar keşfedin. Bütünsel bakabildiğiniz oranda diğer insanlara da katkı sağlayabileceksiniz. İyi niyet, huzur, uyum arayışı ile çıkılmış yollar başarıya ulaşacaktır.

Bu büyük yaratım gücünü kullanabileceğiniz alan, burçlarınıza göre aşağıdaki gibidir. 

Koç

İkili ilişkiler, ortaklıklar konusunda yeni hedefler belirlemeniz ve bu hedefe uygun bir ‘’biz’’ dili geliştirmeniz önemlidir. İlişkilerinizde nezaket ve içtenliği seçtiğiniz sürece yeniay güçlü birlikteliklere imkan verecektir. Rekabetçi doğanız maddi kazançlar elde etmenizi sağlayabilir. Dikkat konusu;  ilişkilerde daha önce yaşadığınız sorunların tekrar edeceğini düşünmeyin.

Boğa

Hayatınızın ritmi değişecek diyebilirim. Yaşamın en değerli armağanı ne olabilir? Mutlu, huzurlu sade bir yaşam mı, tempolu bir iş hayatı mı hayal ettiniz? Kendinize dair yeni bir bakış açısı geliştirecek ve yaşamınızı değiştirmek isteyeceksiniz. Yeni uğraşlarınız sayesinde kendinizi keşfedebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili heyecan verici gelişmeler ve yenilikler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Aşk konusu sizin önceliğiniz. Bu yeniay hızla değişebilecek durumlara olanak tanıyabilir. Hedefe yöneldiğiniz, aynı zamanda cesaret ve sabırla ilerlediğiniz oranda iyi hissedeceksiniz. Benliğinizi yaratmak konusunda oldukça yol kat edebilirsiniz. Aşk ve çocuklar ile ilgili olumlu değişimler yaşayabilir, yaratıcı olduğunuz her alanda büyüme bekleyebilirsiniz.

Yengeç

Psişik güçleriniz ve sezgilerinizi aile, yuva konularında önemli kararlar alırken kullanabilirsiniz. Yoğun iş temponuza rağmen keyif ve huzurla ilerlediğiniz bir dönemdesiniz. Bilinçaltındaki tortuların temizlendiği önemli zamanlardan geçiyorsunuz. İçten dışa büyüyen bu başarı ve huzur dönemini iyi değerlendirin.

Aslan

Yaşamdan daha fazla keyif almak için sabır ve cesareti seçmelisiniz. Kısa seyahatler, eğitimler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle hoş vakit geçirebileceğiniz, ticari kazançlar elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Çevrenizde hoş bir izlenim bırakmak için neler yapabileceğinizi düşünün. Kendinize olan güveniniz sayesinde güçlü ve sağlam bağlantılar kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak

Maddi-manevi konularda sahip olduğunuz değerlerle sınandığınız dönemler geçirdiniz. Öz değerlerinize ihanet etmeden ilerlediğiniz her konuda olumlu dönüşler alabilirsiniz. Yaşamınızda gerçekleşen değişimlere sabır, cesaret ve sukunetle verdiğiniz cevaplarla yüceleceksiniz. Kaygı ve şüpheye düşmeden atacağınız her yeni adım sizi gelecek hayallerinizle buluşturacak.

Terazi

Size genel olarak sağlık ve spor da dahil olmak üzere yaşamın her alanında bir değişime hazır olmanız önerilebilir. Yeni iş, aşk ve yaratımlar konusunda atılan her adım yeni sizi yaratmaya yöneliktir. Gerçek kimliğinizi ortaya çıkarabilecek çeşitli deneyimlere açık hale gelmelisiniz. Sabırla beklediğiniz her konudan adaletli dönüşler alabilirsiniz.

Akrep

En büyük korkularınızla yüzleşmenin vakti gelmiş olabilir. Yeniay enerjisini bu korkulardan arınma yönünde değerlendirin. Sezgiler, rüyalar kanalıyla bu korkuların yersiz olduğuna dair işaretler alabilirsiniz. Kaygı duymadığınız sürece günlük hayatınızda gerçekleşecek büyük değişim neşe ve keyif getirecektir. Geri dönülemez biçimde bir üst basamağa geçmek üzeresiniz.

Yay

Sosyal hayatınızın renklenmesi muhtemel. Maddi-manevi pek çok idealinize doğru güçlü adımlarla ilerleyebilirsiniz. Bu adımlar vicdan, sabır ve iyi niyet renkleri taşıdığı sürece sizi başarıya ulaştırabilir. Aile yaşamınızı da etkileyecek önemli kararlar almanıza sebep olacak bir dönemdesiniz. En derinlerde göz önünde olma korkusu yaşıyorsunuz. Bu korku aşılabildiğinde başarı gelecektir.     

Oğlak

Sizin için iş-kariyer konusunda verimli bir dönem başlıyor. Sabırla üzerinde çalıştığınız iş ve projeler olumlu sonuçlar verecektir. En doğruyu bildiğiniz konusunda ısrar etmediğiniz ve direnmediğiniz sürece iş-para konusunda büyüme beklenebilir. Toplumsal imajınızın giderek güçlendiği bir döneme merhaba deyin.

Kova

Eskisinden farklı bir hayat görüşü ile yeniden doğmak üzeresiniz. Hayallerinize ulaşmanızın önündeki tek engel siz olabilirsiniz. Sosyal hayatınızda gelişmeler ve arka arkaya seyahatler söz konusu olabilir. Aşk ve para konularında çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Tabii bu kadar olumlu geri dönüşler almanızın bir sebebi var elbette. Diğer insanların hayallerine ulaşabilmeleri için verdiğiniz desteğin ödüllerini elde edeceksiniz.

Balık

Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi ortak yatırımlar ve paylaşımlar yapmakta kullanabilirsiniz. Hayallerinize ilerlemekten korkmayın. Ortak kurduğunuz hayaller, emin olun sizi en doğru noktaya ulaştıracak. Zamanla endişeleriniz ve kararsızlıklarınız gölgede kalacak. Ana konuya bağlı kalarak sabır ve vicdan çizgisinde cesaretle ilerleyin. En büyük yaranızla sınanmaktan korkmayın.  

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgiler.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga - @askinsifrelerikitap

Facebook: @seckin.ilbuga - @askinsifrelerikitap

Twitter: @seckinilbuga - @askinsifreleri